Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (113/257) > >>

Poggiali:
ajde ajde, meni su na bevu bili stanje kamen, a 2008.  :confused5:

Corector:
Ne znam za beva, ali nrg runneri nikakvih problema. Jedino ako si ga uvezao s primorja.

Bez brige, upravo sam na rehabilitaciji i od sutra sam najveci fan peze.

Oni lezeci kaj su prek cijele ceste su jebeni kad se predje s la 80gpsa, ispigas se ko isus i malo cak i letis kad su ostri. Ispostovacina zadnjeg anortizera je svjedok :D

Corector:
235km na satu zvoni za odlazak na bengu. Danas puse neka bura, reko zajebi. A kao za vraga pokazivac goriva pokazuje da ima tu jos goriva, pa reko ajde idem gurati dokne pokaze mrtvu rezervu koju inace prikaze na 235km. Kontam, onaj vizir sto sam nadogradio, donosi 20km gratis.

240km, ide to jos.

250km, ma ide to jos, idem prema cesti gdje su 3 benge svaka po kilometar, drzim visoku brzinu da se stignem otkoturati.

257km, taman neki semafor me drzi na kojem ostavis litru benzina, krecem, i stuc. Auuu, nagni, uspravi, stuc pljuc grc grc i taman ga izmucim nadomak benge.

257.7km od cepa do dna po gradu, zimi.

Taman nadomak benge

8.6l je tank, preciznije 8.59 jer nema sanse da vise stane unatoc ljuljukanju da se zracni cepovi ispune.

Nema ni kapi haha

Rijetko se desi, ali eto, francuski pokazivac goriva voli pokazati malo vise goriva pri rezervi.

Ovim putem se zahvaljujem francuskoj kvaliteti sto sam ostao bez goriva nadomak benge, i sto sam ostao na juznom dijelu otoka Paga.

Corector:
TAGS: na francuskom smeću moras cak i retrovizore apgrejdat, preporodio se s kinesčetovim zrcalima za mrtvi kut

Gmize se po malo, najnepozeljniji agegat je prebacio 34tkm

Stigla mi roba od kinesceta.
Ova cukica koja sadrzava voktmetar i obrtaljku u jednom, te ogledalca za mrtvi kut, namjenjena za auto, ali nema veze, skarabudžit cu, jer peza je jedna odvratna skarabudžotina i tako se treba odnositi posto manje boli kad se pkvari nesto francusko.

Odmah sam se bacio na poso karabudženja.
Posto vozim BRIDGESTONE gume s garancijom od ne padanja, jedini problem su mi retrovizori.
Ovo sam vidio prije:

A ovo sada, da da extremno sam zadovoljan jer je preglednost i pokrivenost prema mrtvom kutu puuno veca. Ovako nakeljeno "od oka" mi se ucinilo najbolje jer pokrova vise nego pezin oem smećarski retrovizor, jebeni otpad francuski zbog kojeg sam skoro izginuo kad sam se prestrojio, a jureci auto s 280kmh preko ogranicenja me skoro napucao. Moj prezir prema francuskom govnetu nikad nece prestati, jer se redovito refreshaju extremne situacije i negativna iskustva nevidjenih razmjera naspram mojih talijanskih skutera koji su mi premija.

Zatim sam ubacio cukicu, proserafio nosac za mjesto na rami predvidjeno za veliki OEM vizir, i popigao ga malo. Nista fensi glave, malo jos ovako onako, to je grdi francuz. Moram jos struju pospajati.

zvonkec92:
Dobro si to skarabudzio, suhy je na aparatima kad cita ovakvo grđenje francuskih dijelova  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju