Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
PchelaUbica:
Gripovi sa tour de france bicikle. Jebes to. Bolji su na apencu
Oliverxxx:
Sad se ipak moram oglasiti...
Dakle ovako:
Sf2 2002g. dakle punoljetan, serijala više manje, na satu 31700km i do sada nije ni zakašljao, servisiran više manje kak treba,oduvijek po gps-u 75-78 i gle čuda i gripovi su dobri...
Pa da je takvo smeče kak pljujete po njemu nebi toliko izdržao...
Baš me zanima da li ovi koji toliko pljuju po peži koliko su ih imali i vozili...izuzev Corectora...
Corector:
Ja bih volio da me peza ne sekira, ali eto to se zaista desava i sreca pa imam extremne zivce i metode rijesavanja problema (zajebava me pezo agregat, samo ga swapnem) i nikad problema vise, zaista i fakat :D
Jedna od jako bitnih stavki, tj. druga nakon velikog prostora za transport koji mi treba skoro svaki put, je ta, sto je peza na losem glasu, a to mi godi jer ga moram parkirati svugdje u javnosti, i kada neki fan skutera to cuje, onako drhtavim glasom me upita: "kaj ga budes ostavio tu preko noci?"
Poggiali:
e, koje godiste su ti gripovi? :happy3:
Corector:
2005. Mislio sam im doskociti, lijepo ih kulturbo doraditi tako da ih isfrezam, malo gusta si priustiti, unaprijediti zamorce, pa biti ponosan na uradak, medjutim ta filozofija kod francuza ne prolazi, jer je sve napravljeno za jednokratnu uporabu sa strogo prograniranim vijekom. Medjutim smjesa je otvrdnula, i kad pogledam grip u Piaggio Nrg mc3 smetlista iz 2003 to je ducan stanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju