Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (11/257) > >>

steeef:
suhi bu hitil kletvu na taj pj pezola i ode sve u 3 lepe materine :zubo:

Corector:
Suhi, ovih dana puse sjeverni i sjeveroistocni vjetar, a ja sam se kretao u smjeru zapada. Bez brige, isao sam i u smjeru juga i jugozapada i ide jos bolje gdje kazaljku drzi non stop prekucanu. Slobodno si pogledaj na karti pa se sponjkaj   :toothy12:
I gdje ti je pezica da malo napeglam,ak te ja dobijem ima da stavis purejet masinu gore  :toothy10:

Ugradio sam i airbox jer nisam fan za gljivu. Prvo sam pokusao ubaciti mali airbox, ali to malo smece ne ide jer mu smeta crijevo od kompresora, pa bih morao kemijati. A i napet je sav neki.
Zato sam uzeo stvari u svoje ruke i ubio brasno. Oem trokutasti airbox sam grijao kod amortizera gdje zapinje za oprugu. Udubio sam ga za 1cm koliko mi je falilo. Nemam slike udubljivanja jer mi je crklo fonce, ali imam dok je bilo gotovo. Uglavno. Sad ne moram dirati amortizer, a airbox je lijepo upasan s trkacom naljepnicom.

I poruka za Suhog

SF2 Freak:

--- Citat: steeef - 14 Studeni, 2017, 20:35:48 ---suhi bu hitil kletvu na taj pj pezola i ode sve u 3 lepe materine :zubo:

--- Kraj citata ---
Kletva je bacena  :happy6:

Je je pricaj ti meni teorije kakve hoces , jasno se vidi na snimci... tako ja pegliram 107gpsa :laughing7:

Corector:
Snimit cu ja jos snimki,a jedva cekam da MOMENTALNO izvadim mobitel kad vidim pezu na cesti... Ima da je snimam u retrovizoru dok se ne smanji na <1mm

Tomi_ZG:
Vlasnici peže nikad ne vide ove brojke koje ti sad vidiš

Ti si vj. prvi i jedini na ovim prostorima koji je napravio ovak nekaj,a i puno šire rekao bi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju