Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (10/257) > >>

dario007:
Fino,fino...Ima mi puno zdraviji i reskiji zvuk kad krene u prevrtavanje,ja bi ipak probao 0.2-0.3gr lakse rolice,mislim da bi jos bolje bilo.

Corector:
To cu jos ugoditi jer ovaj pezo ima uzasnu aerodinamiku. Makar je i ovako predobro, jos malo cu pricekati da remen odradi jer je novi . Start je na nekih 3500-4000rpm. Cudan je osjecaj s gljivom, ona ide dole jer sam izbunario mali airbox, a nasao sam i originalni amortizer od Diesisa koji gore ima prihvat kao peza, znaci samo plug&ori. Ako mi se bude dalo, korigirati cu polozaj zadnjeg amortizera i onda cu smjestiti veliki box.
Tu bi cak trebale i malo teze rolice, vidjeti cu. Cudan je osjecaj na ovoj rami, moram se snaci.
Fora je u tome sto se mogu igrati ako hocu, a ne zato sto moram.

Na ovom skuteru je sve nevjerojatno pristupacno,i sad kad mi je lakse nego ikada odraditi jos neke experimente, meni se neda. Bitno mi je samo da pali i vozi, i da sto rijedje skrecem na benzisku jer mi se totalno neda gubit vrijeme na to izbacivanje iz takta. Najvise mrzim kad se idemo voziti i uvijek netko mora na benzisku. Daj hiti to zamorce ako ne mozes preci bar 300km bez posjete bengi.
Razmisljam da mu stavim jos veci kofer jer sad ima momenta da potegne, ali za sad mi je ovaj taman.

Na skuteru je akumulator star 8 godina, vrti kao lud nigdje ne mogu naci vise takav, svi ostali duraju po 2, 3 sezone i jos se muce zadnju sezonu.

Ubacio si mi bubu u uho s onim streetraceom,ali rekao sam da necu nista dirati jer sam iovako prezadovoljan.

aragonY:
Ova snimka sa pezinim agregatom me podsjeća na mog chinarellija. Setup je Leo Vince ZX, 4.5g rolice, Malossi Special X remen i sve ostalo serijski(vario, kvacilo, centralni i oprugice) Usporedbe radi:

92kmh po satu je 80 gpsa ali ne poredim krajnju brzinu jer kina ionako ne moze parirati pezi po tom pitanju, samo ubrzanje gledam..

Corector:
Ma sve je islo bolje od tog elystara. Vivacity s istom masinom susa, a ovo je bilo grob, i to neizdrzivo sporo. Da stavim purejeta 50 na vivacity-a (stari model), to bi garantirano dizalo na zadnji.

Onda sam stavio LC u nadi da ce ici kao bilo koji normalan speedfight, i opet to nije to jer je tezi i veci skuter.

Sadkad sam stavio purejeta,puno je bolji osjecaj na nrgu, ali ovo je isto super.

Sad je konacno tipka za blicanje dobila pravu funkciju, jer s pezinim agregatom to nikada nisam koristio :laughing9:

SF2 Freak:
Koja si ti prevara... Vijetar ne da puse u leda nego je tornado  :laughing6: vidi se na zastavicama na videu. Mene farbal nebus.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju