Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (82/257) > >>

PchelaUbica:
Bez profiliranog sjedala nnemoj ni pocimat :D

Corector:
Stari tvoj kako je vani hladno, i jos gore, ljigavo jbt, klizavo za poludit, sve je vise extremnih crnih tocki gdje je los asfalt ispoliran do boli, pa se to klize nenormalno. Mislio sam se scercati s ovim gumama, ali nista to, sutra po hitnom postupku stavljam Molasice.
A vjerovao sam Battlaxu da mogu proci kroz zimsku sezonu nakon sto je odvozila 4 pune sezone kod mene, cek cek, a ovi s Michelinika ne smiji na mokro niti dok je nova? :D .

Ugradio originalni prekidac za paliti svjetla, usput sredio kontakte od njega i tipkala za anlaser, provukao novi kabel do dzeka za svjetla, ocistio, podmazao, radi ko novo. Usput i gas rucku s.mehanizmom podmazao.

Rijesio usmjerivac zraka od karbistera, bas me zanima hoce li temp ici dole jer sam imao 5cm udaljen hladnjak od grilla pa je zrak isao i okolo njega.

Usput kad se sve kreci, ustimao sam i dugo svjetlo, sad je to gotova prica.

Moram jos presloziti ulje sa sadasnjih 20W koje sam ljetos ulio na 10W.

3alfa3:
Drugi put kad bus podmazivao gas rucku i volan, obrisi sve ovo, odmasti i onda samo namazi sa malo silikon spreja. Vrtit ce se ko ringispil, a nece navlacit na sebe prljavstinu pa da postane abrazivna pasta koja pruza otpor. Pazi samo da ti sprej ne dodje na vanjski dio rucke.

Kod mene vec 3-4 godine proslo od kad sam tako napravio, a ide glatko ko da je na lagerima, bolje nego kad je bilo novo.

Corector:
Hvala za info, to nisam znao. Inace sam nalazio litijevu mast unutra, ali ovdje mi se nije dalo do razmazivati pa sam spricnuo bijelog (starog) Valvoline lancola. Radilo je sve bez greske pa kad vec radim...

Peza ima 93kg u papirima, na netu nalazim podatak od 95kg suhe mase. Pa odakle mu 130kg pobogu?? U potrazi sam za drugom vagom...

Stavljene Molasice, polovne iz steka, a jedna je bila u Grckoj, DOT2016, ali ko nove se ponasaju, odmah sam odradio hard test na kocenju i bojim se da ne savjem vilicu, ali guma ne blokira i proizvodi barem 3x vecu siku od prethodne koja je okliznula, ona brutalna promjena nabolje, preudobno, usput sam i rijesio 10W ulje u prednjim vilicama i sada je to kompletno po izuzetno visokim zahtjevima. E da, pogodio sam i priienos iz treceg pokusaja, pre pre zadoviljan da se s gustom vozikam po danasnjoj kisi i hladnoci. E sad mogu krov odradit.

Bez pretovara ne moze, ustedio sam barem pola sata na 3km udaljenosti.

SF2 Freak:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju