Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
matija84m:
Da a kolko je opreme bilo kad si vagal?
Pun kofer :dontknow:
Corector:
Imao sam mozda 1kg sitnica ispod sjedala. Od ostalog u odnosu na tvornicu sam stavio:
- kofer
- boalock
- auspuh nek je isti po masi kao original, a cak je i laksi
- piaggio blok masinu koja ima vece remenice, variomat, tezi gusani cilindar, 1l rashladne tekucine, crijeva, hladnjak.
- pola instalacije od purejeta je dodano na postojevu, ali sam izvadio neke releje, bobinu i cdi od originala i umjesto toga je ecu dosao
- trenutni zadnji amort je laksi
Koga jebe, zadnja guma mi je sada u ilegalnoj dimenziji 130 umjesto oem 120 70 12. Start je i dalje odlican, i kao da ide jos bolje, sve se vise pitam trebam li skidati 20%, ali to cu saznati kada vidim dokle se dize remen jer sam markirao ventilvar.
zvonkec92:
Nije ni bitno dokle ide remen, meni je glupo tripovat s prenosom na 100% tj da je stalno remen na vrhu variomata. Kad naide neka nizbrdica dobro ce doc predugacki prenos
Corector:
Meni je bitno jer imam prpblema sa struganjem remena od bendix, tako da bi zbog tog faktora isao na duzu getribu od potrebne.
PS netko mi je izgleda bacio lojtre u smece, htio jucer zaserafiti konstrukciju, kad ono nestalo materijala
zvonkec92:
Nisi me shvatio, htio sam rec da uopce nije bitno jel ide remen na sami vrh variomata jer se tako glupo vozit konstantno, bolje da je na istoj putnoj brzini malo nize a to dobijes sa duzom getribom, u tvom slucaju bolja stvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju