Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (81/257) > >>

Corector:
Vidit cemo uzivo razlike, s obzirom da je veca leca, imas i sirinu sto je dobra stvar.
Xenon ne bi vise iz prakticnih razloga, grijanjem mi je deformirao sjenilo s vremenom, zarulja je ispustala plin i zamagljivala mi far, trebao bih lecu ugradjivati. Na nrg mc3 imam lecu i xenon vec godinama, ali zadnje 2 godine to jako slabo svijetli, mijenjana je zarulja i prigusenje svjetla je i dalje ogromno, moram vidjeti sto se desava. U pocetku je bilo odlicno.

Corector:
Maloprije se trebao slozit ko pi*ka po podu, jer sam u jednoj ruci drzao lojtre, proklizao mi prednji kotac na najskliskijem asfaltu u faveli, Elistarce se izvrnulo udesnu stranu, a ja odhopsao 3x desnom nogom dok se sila isusova nije zaustavila, sreca bez polijeganja. Nakon toga sam raspalio slajdranje.

Zasto lojtre i zasto sila?

Evo sile kojoj samo sinter dolazi u obzir:

Ostao sokiran pa sam osobno naskocio na vagu, dosao doma i bogami to je to, znaci kad se vozim purejet masina mora gurati 243kg bez prtljage i bez pretovara, znaci dok sam se vozio u dvoje, Elistarce je bilo u pretovaru na nekih 330kg.

Ali ne odustajem od svoje ideje, dosta mi je kabrioleta!!!

Svasta nesto se kemija, ali konstrukcija od lojtri ima 5kg i ona mi savrseno pase, a uporista iza i napriied su cvrsca nego ona za Peljeski most!

Sajba ce ici od polikarbonata, za brisac cu vidjeti, a svidja mi se sto cu moci na semaforima odradjovati zgibove!

Stay mokar na dvotockasu!

PchelaUbica:
Hahaha koja si ti legenda. Jja ne vjerujem. Ovo ce bit prvi skuter s kabinom u drzavi.
Morat ces to upisat u knjizicu  vozila hahah.
Jos crvena boja ...Kao imt 533 s kabinom braleeee

Corector:
Taman sam jos planirao konfigurirati sjedalo sebi po mjeri, ali mislim da ce ovo biti jako lako, crna koza, recaro, podesavanje po visini, stelanje nagiba, lumbalnog dijela, grijanje sjedala haha :D

matija84m:
Ovoga se ni cigici nebi dosjetili :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju