Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (71/257) > >>

Zigas:

--- Citat: Corector - 09 Listopad, 2019, 15:48:28 ---Slozio sam serijskog drevu tj. top performances kit, ovako bez skidanja masine. Pocistio cilindar, poturpijao sve rubove kanala i to je to. Cak ni antifriz nosam morao uljevati :D

--- Kraj citata ---

Vidim na sliki, da imaš blokirano crijevo za vodu. Tako je blokiram benzin iz rezervoara kada štelam pritisk goriva :toothy10:

Sada imaš 4 ccm veču kubaturu nego ja na malossi sportu. Pa to je sada skoro BB.

matija84m:
I kako ide?
Jesi zadovoljan kako cepa?

Corector:
Nisam ga jos stiskao jer sam prethodnog malo vise stiskao i ima tragova zbog togq,tako da nabijem ja na kolac ekspresne razrade jer nisam jedan od onih koji svako malo otvaraju termo grupu, ili sezonski, nego sam na putu da postanem extreman triper koji svaku trecu sezonu otvara masinu sto bi u nornalnim uvjetima predstavljalo 6 i vise godina, a ovaj jos ima 5/100 toleranciju tako da sam odradio vec 4 procesa grijanja i hladjenja u leru, a sada slijedi lagana voznja do 6000rpm,nakon sto ga opet ugrijem u leru.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 09 Listopad, 2019, 18:02:44 ---Nisam ga jos stiskao jer sam prethodnog malo vise stiskao i ima tragova zbog togq,tako da nabijem ja na kolac ekspresne razrade jer nisam jedan od onih koji svako malo otvaraju termo grupu, ili sezonski, nego sam na putu da postanem extreman triper koji svaku trecu sezonu otvara masinu sto bi u nornalnim uvjetima predstavljalo 6 i vise godina, a ovaj jos ima 5/100 toleranciju tako da sam odradio vec 4 procesa grijanja i hladjenja u leru, a sada slijedi lagana voznja do 6000rpm,nakon sto ga opet ugrijem u leru.

--- Kraj citata ---

Zajebi ti nagle razrade, to je za stazu gdje se ionako ne gleda trajnost. Postupno, lagano, sareno sa okretajima, najbolje pratit upute proizvodjaca koje su zapravo iste/slicne za sve. OK, cvajo je malo drugaciji jer ne trazi izmjenu ulja u fazi razrade  ;D

PchelaUbica:
Ovo ce biti malo zesci kompresor :D
Mrale jel to bilo malo vode u glavi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju