Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Zigas:
Kad ovo berem i ja se pitam, da nije možda Malossi MHR replica prejaka za Purejet. Za koliko si dignuo izpušni sve skupa, koliko je od vrha cilindra do ruba izpušnog? Original bi tebao biti 22,7mm. Malossi sport ima na 23,5 mm a replica na 22,5 mm + ona dva dodatna na 23,8 mm. Možda ču samo malossi sportu za 1mm dignut izpušni i možda malo ga proširit i malo prema spoju sa auspuhom.
Corector:
Ziga, usporediti cu ti sve sa ovim full serijskim drevom.
Nabavio sam polovan (extremno sam veliko fan polovnih dijelova jer s njima ostvarujem extremne domete), cilindar DRevo tj TOP performaces, koji necu apsolutno dirati po pitanju dizanja tajminga, i povecanja kompresije. Posto sam imao u steku novi oroginani klip za 1. Specijalu, dao sam cindar na obradu i sada imam novi kit. Tolerancija koju sam zadao je 5/100, da da.
matija84m:
Da da. Za dr evo ima 49mm druga specijala. Tako da je taj kit vjecan :headbang:
TopPerfomance4:
Ozbiljno nisam ni znao
Corector:
Slozio sam serijskog drevu tj. top performances kit, ovako bez skidanja masine. Pocistio cilindar, poturpijao sve rubove kanala i to je to. Cak ni antifriz nosam morao uljevati :D
Stavio sam ispod brtvu 0.4mm koju sam napravio, squish je 0.9mm. Kad se stavi cilindar bez ijedne brtve, squish je 0.47-0.5mm.
Sada nema buke jer je ispuh puno manji, i radi bas onako kako treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju