Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Zigas:
Na koliko si podignuo tlak regulatora. 3,5 bara?
matija84m:
--- Citat: Corector - 09 Listopad, 2019, 18:02:44 ---Nisam ga jos stiskao jer sam prethodnog malo vise stiskao i ima tragova zbog togq,tako da nabijem ja na kolac ekspresne razrade jer nisam jedan od onih koji svako malo otvaraju termo grupu, ili sezonski, nego sam na putu da postanem extreman triper koji svaku trecu sezonu otvara masinu sto bi u nornalnim uvjetima predstavljalo 6 i vise godina, a ovaj jos ima 5/100 toleranciju tako da sam odradio vec 4 procesa grijanja i hladjenja u leru, a sada slijedi lagana voznja do 6000rpm,nakon sto ga opet ugrijem u leru.
--- Kraj citata ---
Zaboravil sam da je nov.
A samo ga razradi lagano iako se ta masina nikad ni ne vrti previse
Corector:
3.5bara je, tako mi je i kod Runnera, a vidjeti cu s vremenom u hodu kako ovaj reagira na korekcije smjese, ali to je to.
Za sad je odradio dosta u leru, i prvih 15km je iza mene,ne prelazim 7000rpm i 50kmh. Ajme kako je ovo mucno, sreca pa se ceste sjaje toliko da vidis nebo, tako da je i ovo previse, jer kad sam iz zajebancije zablokirao zadnju pirelli gumu, napravio mi je pola policajke... brza je od refleksa mater joj...
Razrade su jako mucne, a ovdje zelim biti maksimalno oprezan, jer je i tolerancija manja. Uljna pumpa je do kraja naspanata i fiksna je (jer nemam duplu sajlu), a kasnije cu je popustiti malo.
Zigas:
--- Citat: Corector - 10 Listopad, 2019, 13:29:03 ---
Razrade su jako mucne, a ovdje zelim biti maksimalno oprezan, jer je i tolerancija manja. Uljna pumpa je do kraja naspanata i fiksna je (jer nemam duplu sajlu), a kasnije cu je popustiti malo.
--- Kraj citata ---
Znači, našpanana, ko da je gas do kraja i malo pojačana ili smo kao, da je gas do kraja i normalno odtvorena? U svakom primeru, na nizkim malo bogata a na visokim okretajima taman. Itak je motor kod skutera 90% na visokim okretajima.
luna500rr:
Na karbosu bih ja uvik pojačao ulje i smjesu za vrijeme razrade, ne znam možeš li i vamo nešto slično u vezi smjese ili je bolje ne dirat ništa? :dontknow:
Na minarelliju bi mi svakako razrada išla uz malossi wild lion ili serijski auspuh s preteškim rolicama :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju