Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (8/257) > >>

TopPerfomance4:
Francuz sa srcem od taljana jedino šta valja puno sretnih kilometara

SF2 Freak:
Pravi si :fusher:  Ovakav karcinom od masine staviti na francusko torpedo :icon_puke_r:

Da bi rijec reko dobro si ti to pokopcao, sigurno si nocas  :drkdrk:  trebala ti samo neka ma :lickmeee:

Dax:

--- Citat: SF2 Freak - 13 Studeni, 2017, 19:45:45 ---Pravi si :fusher:  Ovakav karcinom od masine staviti na francusko torpedo :icon_puke_r:

Da bi rijec reko dobro si ti to pokopcao, sigurno si nocas  :drkdrk:  trebala ti samo neka ma :lickmeee:

--- Kraj citata ---
Hahahahahhahahahaa
Torpedo hahahahahha
Koj si ti lik
Suhy ti si car

Corector:
 Suhiii SPONJKAJ SE skupa s pezom.  :laughing9: Upitati cu te samo jedno..I ja sam to isto prosao s minarellijem koji je malo manje zamorce od peze.

Nabroji mi kompletan popis dijelova koje si utukao u pezu i navedi okvirnu cifru za ukupne predjene kilometre. I opet si sporiji od purejeta makar imas dobru krajnju u piku ali to nije svakodnevno :vidiga:

A ja cu ti navesti svoju sa 3 tj. ovo mi je cetvrti purejet. 4purejeta su vise nego duplo jeftinija nego jedna peza to sam siguran ovako u grub, cak i 3/4 iznosa nadmasuju.

Imas srece sto vozis euro1blok, taj je bolji od euro2 priznajem.

I gdje ti je sad peza da te ispreskacem ko veverica grane i to blanjajuci u startu  :hbusa:
I lakse mi je sad serafit ovu masinu nego od peugeota haha.

Dario. Napajanje gorivom ti ide ovako; iz rezervara izvadis vakum ventil i stavis obicni izlaz kao na rezervaru od ulja. Njega sam i uzeo i ubacio u tank. Zatim na njega spojis crijevo goriva i ides direktno na ulaz pumpe u razdjelnik s 2 prikljucka.. Ali na pumpi je razdjelnik s 2 prikljucka jer je drugi prikljucak predvidjen za odzracivanje pumpe i on se povezuje na vrh rezervara tako da zrak izazi iprema vrgu rezervara. Ali ja nemam izvod na vrhu rezervara jer je to karbos. Taj odzracnik sam zapravo eliminirao je pumpa funkcinira i bez njega. Tako da mi je taj drugi prikljucak ostao slobodan i njega sam iskoristio za spajanje povrata goriva.
Sljedece sto treba spojiti je izlaz pumpe na ulaz injektora, to je jednoszavno.
I preostaje povrat goriva iz injektore, ono sto ne ode u masinu, vraca senazadipredvidjeno je da sevrati u rezervar. Ali posto nemam prikljucak narezervaru ja sam taj povrat jednostavno vratio na ulaz pumpe na o aj prikljucak za odzracivanje. I to sve radi bez greske.

Ovo ti je rezervar od tsdi ajnspric verzije elystara,on ima ova 2 bijela prikljucka i jedan sluzi za odzracivanje sistema goriva a drugi za povrat. I taj je rezervar malo manji kao i prostor ispod sjedala,tako da je ova karbos kombinacija jos bolja nego tvornicka. A da sam imao tsdi verziju ovaj swap bi bio gotov za 1 dan.

Imam jos slika moram okacit.

dario007:
Sad mi je jasno,vidio sam onaj izlaz sa uljnog tanka/runner tanka/purejet tanka goriva ali mi nije bilo jasno kako si rjesio.Sad sam skontao,hvala...

Sta s cilindrima,onaj stritrejs bi mogo pasat fino a dosta je jak?Onda bi mogo purejet glavu imat i dalje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju