Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
RunnerSukosan:
Rodjeni nek ti je vecna slava i hvala!!! Ovo ima samo kod nas :icon_biggrin: Moram da stanem i da se zapitam NIJE LI OVO EXTREMNO! :headbang:
Corector:
Hvala na prijedlozima, ali sve je to u planu, i obloziti buzirom ono crijevo od uljne i tako to. Uglavnom ispostovat ce se tvornicki standardi za sve sto se moze. Sad je ovako djelomicno skarabudzeno, ali vecina najbitnijeg je na mjestu.
Tog ima samo kod nas.. istocno do Tokija preko New Yorka i nazad. Jedino je Richard otisao par koraka dalje, stas kad smo sirotinja jer nemamo nuklearne bombe pa da se kurcimo svima. Makar se u zadnje vrijeme krecem po radioaktovnim krugovima pa bih barem polusao slozti purjeta na nuklearni pogon. Nije li to apsolutno vjecno skuterce? Samo moram pripaziti kad odzracujem rashladni sistem, pa da ga greskom ne oZracim :laughing7:
Evo jedan jeftin i domisljat trik za digitalno pracenje temperature. Kupis od kinesceta digitalni mjerac za dvadeset ak kuna., kupis i sondu s odgovarajucim navojem kakav ti je u odzracnika na glavi. Samo moja je M6 a treba mi M8.
Userafis i vozi misko.
Ova ideja moze posluziti svima pa sam spomenuo. A koliko ih samo imam za purejeta i zato je sve extremno jednostavno, ali cak niti to ne treba jer je vjecno. Netko ce pitati a kako odzraciti sistem. Pa samo odvrnes da zrak izadje i iserafis jer ces izgubiti 10 kapljica. Ili prvo odzraci s odzracnikom pa ovo na brzaka ubacis. I jos kad napravis vakum s najlonom na cepu ppsude nebu nista izaslo. Ali treba imati na umu da se odzracuje s odvrnutim cepom.
I evo jedna snimka,konacno bez troksanja i momentalnim susom. Napokon je zamorce postalo ozbiljan trkac i odvaljivac.
Upozorenje, snimka nije za mladje od 18, i nije za vlasnike pezo skutera jer ce pasti u depresiju. I jos smjesa nije rijesena haha blanjanje power
Posljenje sekunde prikazuju trenutak kad sam zamalo bio.pokojni, ali tu treba udarit kontru i odskakutat ko veverica blanjajuci dalje
Steta sto moram jednom rukom snimati, a drugom gasirati i blanjati inace EX zamorce fino bokari u voznji zbog stare Danlopice, koje je to tvrdo smece i neopisovo sklisko cak i po suhom naspram recimo starog Bridgestonea.
I jedva cekam da ga odvezem u piaggio ovlasteni na izmjenu klizaca variomata :laughing7:
Cijena ovog projekta? U svakom slucaju ste u plusu, nitko me nije ozbiljno shvatio da se ovim potezom zaradjuje.
Kako?
Kupis purejet masinu zamorce za 300kn, ako nastelas karb nesretnom vlasniku onda je dobijes za dzabe.
Prodas karbos zamorce za 1000-1500kn.
Extremno stedis na rezervnim dijelovima (nema neocekivanog popisa jer se nista ne kvari, sve ostaje iz 2003 godine).
U ovom slucaju cu dobiti gratis +100km na svaki puni rezervar.
Isto tako, imam gratis 1 litru ulja prilikom svake izmjene.
I jos mogu bacit trku kljuc za kljuc i osvojiit svaku pezu. I jos na kraju, ima da te ispostuji na 201m.
Tko je pametan, shvatit ce, kroz svu ostalu zamorcad sam prosao i necu gledati 1 na 1 jer mi se neda usporedjivat sretnike i iznimke, nego 10 na 10 i dobro poznajem tu statistiku u kojoj purejet ubija brasno.
Sljedece sto cu predstaviti je Gilera Runner Purejet sa 57 000km, i 2 piaggio nrga koji skupa imaju oko 50 000km.
Sad kad sam sve istestirao, prosao brdo km, imam argumente da je to najbolji agregat, to cu i pokazati.
Tomi_ZG:
Ovo je definitivno viši nivo
Prebi:
Jel bi ga uspija dignit na kolo s tom purejet masinon?
dario007:
Uzeo sam si vremena pa sve do detalja procitao,pratio sam odpocetka pa vidim da si dopisivao i malo detaljnije slike i opise ubacio.Svaka cast na pothvatu,zanimljivo je citati. :notworthy:
Ima tu dosta detalja koje je tesko opisati,pogotovo nama koji se nismo susretali i serafali po purejetu...jos nisam pokopcao kako si onaj dolaz i povrat goriva rjesio,idu li iz onog izlaza za vakum pumpu pa si ih onda granao ili kako?
Zanimljivo je ovo s eksternom vodenom i uljnom pumpom,svakao javljaj kako ti to radi...
Sto se cilindra tice nije li ti jednostavnije ici na nesto s 5 kutova i koristiti purejet glavu?Kasnije lako bijaksom prilagodis kubikazu glave ili se cilindar otokari ako treba veca kompresija a uostalom da se i dihtunzima pod cilindom postelati sve to skupa.
Nije ti ni malossi pjesma po pitanju karika,na mom sportu na 3000km je zazor 0.9mm...Dobro vrtio sam ga vislje nego je radjen ali kvalitetna ulja i bomba smjesa je bila uvijek...
Pratim,zelim puno sretnih i bezbriznih km sa novom makinom :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju