Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Nabijem ja tvoj pezo na goli otok jer dok sam ga imao upadao je u takve rupe da ga sveti ilija ne bi s gromovima izgurao. Znas i sam o cemu pricam, a to je da vecno imas raspadajici prijenos na pezi.
I natovari si vrecu cementa pa bus onda imao normnu potrosnju, al nemres skinut purejeta koji je za pola litre ispod i sa vecim teretom te otporom vjetra.
Zakljucak. Peza se vozi bolje od klimavog piaggia, ali pezi treba piaggio agregat da bi bio odlican.
Ta odserafljivanja matica i trosenja variomaata i problemi s prijenosom me ne zanimaju.
I ono najbitnije, kako ces pezu upaliti pomocu štrika?
dario007:
Upalio ju jos bi,ali kako bi ju ohladio? :icon_scratch:
Corector:
Ok, dovrsio si misao do ibera, a na silu uguras vodenu pa ce je valjda ufazit, prije toga pljunes na one gumice da lakse klizne.
Danas sam opet extremno opterestio elistarce i to je najsportskoji skuter za voznju ubdvoje s prtljagom. Moram priznati da je runner teska ispigotina i smetliste po tom pitanju, a da ne govorim o nabijacini osoba koje se voze na njemu!!! Za solo voznju je druga prica.
Primjecujem da se Elystarce u zadnje vrijeme intenzivno koristi, nakon sve one jebe zamorcadi potencijal za extremnim prostorom se kad tad prepozna. Prevoze se bicikli, miniwashi iz Varazdina... a jedan od jacih tereta je miniwash u kutijetini koja je veci od dosta skutera.
matija84m:
Zamorce pretovaren :headbang:
Corector:
Evo, sad sam slucajno zavrsio u trgovini i vidim na extremnoj akciji moje omiljene torteline, odmah sam uzeo 5kg za nedaj boze, i utrpao u Elystarce ne narusavajuci prostor za kacigu i majicu dugih rukava, te visecu mrezu i deku...
Trebao sam danas poceti sa apgrejdanjem, Elystarce se mora pod hitno apgrejdati i istjerati na magistralu, makar je vec bio u 11 mjesecu, ali to nije to, Elistarce mora postati pravi Sporcki i Triperski skuter!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju