Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Tomi_ZG:
Pa ni nisi mi dao vune ;D
Da plašt sklizne samo lagano tuckaš malim čekićem po brezonima u krug,ili komplet udariš sa sva tri od neku dasku
Corector:
Ma da, kucnes lagan po brezonima. A sta ako topcina zapece, onako jedno 20x jace nego inace, al fakat.
Lose mi je ispala slika pa je nisam kacio, jer sam vratio sve u prvobitno stanje kao harmoniku. Samo cu ti rec da sam zguzvao unutrasnji dio jednakomjernim udaranjem po sva 3 brezona bez pomaka, a i onda sam tukao kod ispusne cijevi p jedno 50x, mic po pic i na kraju bio mokar ko isus.
Nikad zapeceni spuhce nisam vidio.
Tomi_ZG:
Ovo prvi put vidim,ak se ikoji top lagano otvara to je zx/tt/rr/zxr top
Corector:
Elystar je polozio na jos jednom tripu, ovaj put u dvoje s prtljagetinom, 430km bez problema.
1. Odlucio sam pocastiti ga s DRevom 70, samo njega treba staviti jer sve ostalo ima spremno.
2. Dobiti ce pod obavezno nove kocione plocice, Sinter, jer ove organic ne mogu zaustaviti ovaj skuter.
3. Zasluzuje i nove gume
4. Treba mi bolja zarulja od prednjeg svjetla, mislim da ce ici ledica s lecom jer je ovdje H4 grlo.
5. Obavezno moram apgrejdati sjedalo, vozacev dio treba podici jer je spuzva pretanka, a i jako nisko sjedim, usput ako netko zna trazim sjedalo od Elysea, ako ne nadjem dat cu ovo na apgrejd. Ovaj glupi oslonac za dupe je suvisan i bezvezan, a Elyseo ga nema i kao da je meksi sic od njega.
6. Dobiti ce 7l veci kofer
7. Planiram staviti deflektor na vizir jer me tocno samara u glavu
8. Treba mu staviti neki extra tihi spuh
9. Staviti cu nove selene i nosace masine i za zadnjo amortizer jer planiram rubiti gume, iako vec sada to radi.
Triperski blatobran je vec dobio.
Jao koliki popis a skuter pali i vozi...
Ovo ce mi biti najbolji skuter u sport i touring klasi.
SF2 Freak:
Samo Francuz tako jeeee :rock_: :rock_: :rock_:.
Odj#bo si Gilere i Piagge a jos kada nadrapam tog elystara sa spidiem onda ces i pjureta odkantat. Jer moj Concordic u 70cc izvedbi trosi 3,3L i time parira pjurdetu u potrosnji uz veci asortiman snage.
Nije li to extremno , odjebi sva ta talijnska g#vn# i uzmi vjecni agregat da te ne moram gurat po madarskoj. Uvjerili smo se da je hybrid slabiji od cistokrvnog Francuza predi na dobru stranu. Zajedno cemo vladati cestama sa triperskim Concordicima budi ono kaj jesi. Ti si rodeni Francuz ,a to ni neznas ili ne zelis znati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju