Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
SF2 Freak:
Moj jedini problem je kaj nikada nisam ulagao u taj prijenos i nisam odlucio ga ustelati. Evo do danas vozio centralni sa peze iz 97g. spio se u bananu. Remenje sam isprobavao jbg kada nitko nije mora netko lako na piagu svi ga voze i kkopiraju se setupi. I sam znas kak je to kada se boris sa necim novim u startu , u tvojem slucaju pura pumpama. Kolko si imao neuspjeha itd itd
Jbg ja sam probavao Dopplera jel ga itko osim mene probao ? Izmedu ostaloga probao Malossi , POlini i Stage6
Jel itko probat Top , Malossi , Polini , Stage6 , Bando , Motoforce Athena , Ditech remenje ?
Kolko sam spulja isprobao na pezi ? TT ,ZX , Rekord , Yasuni R , Leo 70HM , RS , S leovince , to isto nitko nikada na pezi nije probao.
Kitevi Dr.evo , Polini 70 , Stage6 Pro , Malossi replica
Guma sam isto probao tonu : M7teen , MC29 , MC16 , ScootSmart , Evo 21/22 , MC20 i sada idem na K61
Sve to treba uzet u obzir , ja sa svime time imam samo obogaceno znanje o pezi i iskustvo. I to je meni najbitnije.
Da ti odgovorim kak bi ga uplai na znirance koji je moj patenat koji je spasio tvoja jaja u madarskoj , a mogao i ustediti 10L vode kolko si izgubio da si me odmah poslusa a ne gurao svoju tvrdoglavost.
Znaci ovako ukoliko bi imao vode sa sobom skinuo bi pumpu i izrezao malo otvor na pumpi kroz koji bi isla spaga. Namotao bi spagu oko gumica pumpe i namotirao pumpu. Spga pbi prolazila kroz taj otvor.
Drugi nacin je da oko ventilvara namotas spagu. A sada ono najbolje...
3 nacin je da ga zakurblam kao svi ostali kak kurblamo kad rikne akumulator ili alnaser osim ti na pjurdetu pa izgubimo pola noci.
Uglavno samo francuz i francuski mozak :rock_: :rock_: :rock_:
Corector:
Kad je se tebi raspala getriba i zblokal se kotac bi malo sutra izvadio primar i odslepao pezu s purejetom. Ak nista drugo zbog ramena. Tak da smo kvit. Onaj tko promatra sa strane je uvijek pametniji.
E, al ima jedna bitna razlika, nakon svega s pezom, opet nema interesa dok za purejeta ima :D
I sad je peza na redu da odapne :D
Samo francuz s australskim patentom za ubrizgavanje!!!
Corector:
Elystar presao 30 000km, masina piaggio purejet ima oko 25000km, nikad otvarana, sve iz 2003 godine i nikad reparirano ista, niti vodena pumpa, ni usisne lamelice, ni prirubnice. Jedino sam zamjenio cini mi se semering do variomata posto je bio mrvicu mastan.
Danas odradjeno oko 300km u dvoje.
Prekjucer sam reparirao pumpu goriva posto je ova durala 12tkm i povremeno bi zastekala, to sam razvlacio jedno 2 mjeseca.
U steku je DRevo cilindar i drugi blok s manje kilometara, taj DRevo ce biti malo nabudzen, i ide s malossi glavom. Elystar je zasluzio da ga se pocasti sa 70ccm, makar sam prezadovoljan i sa 50ccm, pogotovo jer je nemoguce unistiti tu mehaniku, a kod 70ccm ce mi svakako pomoci moment i veca snaga da raskinem bolcnu ili iglicasti lezaj...
Samo purejet u pretovaru!
dario007:
Jedva cekam vidjeti rezultat,samo jako PJ2Freak :laughing3:
JogFromYamaha:
Jucer je viden Peuzegiot sa Correctorom i Corectoricom.
Nakon kratke probe na moriniju uocena je lista poboljsanja za Peuzegiot, i ustanovljena trajna ljubav za suhija i durdevacke pjeske.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju