Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (6/257) > >>

steeef:
ajd sad bar ima postenu masinu,mada skuter je ruzan ko gubava kurva na samrti od tripera :zubo:
a ta pezolica masina ne valja ni dok stoji sastrane bacena u garazi,a kamoli na skuteru  :icon_biggrin:

Bore Ši:
neman nista pametno reci osim da je ovo impresivno

Corector:
Ovo je odradjeno u nakgorim mogucim uvjetima, to je ono kad nemas uopce volje zapocinjati raditi jer prakticki nisam imao slobodnu garazu, sve je nabacano zbog drugog posla koji je u tijeku,tu nema uveta za koncetraciju, nisam imao slobodan stol, imao sam jebeni kvadrat i pol... Nisam uopce imao pravo ovo zapocinjati jer nista nisam ni pripremio- sve je islo iz glave u realnom vremenu bez pripreme jer nisam ovo ni smio sad raditi. Ali jednostavno mi se pezo toliko zgadio da bih ovo napravio na sred ulice. Jos sam imao ultimatum, i neku rupu u vremenu od kraja petka do nedjelje. Tako da mi je preostalo pocistit halat i finesice cu ustelati malo kasnije. I zamislite jos da vam netko skace po lubanji i radi ne obican,nego HIDRAULICNI PRESSING s nervozom i potanjima jel gotovo jel gotovo da sto prike odj**** iz garaze, i onda kad ti jos netko gazi pp dijelovima i zicama s kojima radis. Ostao sam hladne glave inace bi kao bilo tko drugi sve to zgrnuo i bacio u 3 picke materine. Ali PEZA me je toliko nasekirala da sam joj se EXTREMNO zamjerio i swapao bih ovo u sred sahare jer necu da me djubre konstanto jebe, a HIRURG sam opcenito i specijalista za purejeta za koji mi treba 30 sekundi da ga popravim, ali nece se taj  pokvarit nikada jer sam mu par mana rijesio za svagda, a 30 sati da odradim kompletan swap na karbos zamorce koje jos nitko nike odradio.

Pored stola, radim na podu....

Tokom radova, shvatio sam da ipak im nesto untome sto je peugeot jeftiniji u piaggia. Materijali su meksi, ukljucujuci i ramu jer navoji s lakoco proklizu, plus ostali dijelovi u koje sam se uvjerio da su jako mekani dok sam ih pilio inobradjivao...

I nikako da prestane peza zamorce efekt, bacim drob u djubre a ono opet popis pi*darija.
I evo zasto mi je se pigala peza kroz zavoje, DA DA PEZA QUALITY nakon skoro 20tkm. Na piaggiu a na purejetu se ovo ne desava nakon duplo a bogami niti na 100tkm.

Evo ih oba su ko ljesnjaci iz 91

Najradje bih otvorio isprskaonu peze, ali neda mi se vise jer ima previse stvari. E da, i ona metalna cijevcica sto dodje izmedju 2 usice bloka i spaja 2 selena, kroz nju ujedno prolazo i centralno seraf. Kad je lupis i bacis od pod, ima zvuk 5.8 cvrstoce, a piaggio ima jebeno tvrde koje nemrem ni zabiljezit s pilom.
Nije piaggio kompletan extremno dobar, ali je peza extremno zamorce. Ali zato purejet agregat u kombinaciji sa super pouzdanom strujom jednostavno ima da bude vjecan. To je sad bas moj custom skuter kojem znam svaku zicu. Jedino sta valja na pezi je valjda ona radilica s lezajevima, to mi se nije batalilo i klimalo,sve ostalo je i da se nije pokvarilo, slabasno.

E da,i EX peza konacno BLANJA,a posto je trenutno Dunlop run skot zamorce od gume ima da je je demontoram iz 2 polovoce s crtom u sredini :headbang:

dacerovs:
Bez prigovora, svaka cast.
Jedino probaj sa malom filter kutijom, mozda nece smetat amortizeru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dax:
Hahhahahaha
Extremno.......extremno
Peza u dubar,a pia gore.....ko bi reko da ces se toga sjetit
Malo sam bio zatecen i iznenaden kad si rekao da ces to napravit i poceo radit,ali sada nemam rijeci
Ima da skarabuđena pi-za radi 14 sec na 201
Uf Tomi ce se pojest ako budes imao bolje vrijeme :))))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju