Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (39/257) > >>

SF2 Freak:
Vidio si kak Sava Monus grize bolesno po snjegu. A zamisli full zimskubkak onda radi.

Corector:
Cuj to, nema dijelovA :toothy12:

Poggiali:
nisam mislio na elystar, nego na rijetke skutere :P di sad da nadjes nes npr za malaguti crosser ili betu eikon..

Corector:
Ma ima i za njih ako si fan, doduse sporije se dolazi do njih :toothy3:

Corector:
 :help:Raspirujem gremline s Elistarcetom, treba proslaviti prvi dan ljeta :happy8:

Moram pohvaliti BRIDGESTONE i ulazak u cetvrtu sezonu koju cu odvoziti s njim, jer guma se ponasa predobro. Drzi bolje nego pirelli evo 22 star pola godine koji je na zadnjem kotacu. Opet sam sebi dokazao za mudar izbor oko guma :frajer:
Naravno, moje iskustvo sa skuter gumama i razlicitim proizvodjacima je jebeno siroko i konacno sam miran glede izbora i bez daljnih dilema, tako da, samo bridzs :icon_thumright:
Gotovo sve ostale gume prebrzo stare, dobre su eventualno 1 sezonu, a onda rapidno i eksponencijalno gube na gripu.
Da sam imao neko drugo zamorce od gume, a imao sam, roknuo bih garantirano, ta kontrola u kriticnoj situaciji koju imam s bridzsom mi je neprocjenjiva. Samo i samo Bridgestone, i vjerujem da cu i dalje ostati u klubu nepadavicara. :frajer: Naravno, ne podcjenjujuci vrste podloge i kakvocu asfalta te uvjete na istom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju