Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (40/257) > >>

Deki.:
Kad probaš Hidenau onda daj konačnu ocjenu

nrgmc2-tuning:
Ti drajvaš pežota passata sa pur žet makšom? Jbt kru  :o :o :o

Corector:
Jesam Mrale.

3 modela. S tim da imam K58 na nrg poweru. Gume su odlicne, smjesa je super i traje godinama.

ALI

Kalupi su im presiroki, to vidim odmah i osjetim u par desetaka metara voznje, a sire tipove guma ne preferiram jer se skuter sporije prebacuje  i to stvara dodatan napor prilikom izmjene smjera.

Bridgestone je tu bolji, a posto su smjese i drzanje odlicni i za njega, jasno je zasto sam odustao od Heidenaua.

Evo jedan isjecak danasnje ispostovacine. Bitno da pedesetica ide preko 80uvijek, i da dotakne 100kmh na satu u peakovima :toothy9:
Vjetar me skoro oduvao kao granje...

Jeste pasat lubenicar, isti osjecaj za komfor. Za razliku od wc skoljki na kojoj sjedis grcevito kao da nikad nisi vidio povrca :D

aragonY:
To je to, samo pežo! Samo francuz! Skidaj vizir i zalegni na tog francuskog pastuha do kraja !!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Corector:
 :happy6: Zelio bih se zahvaliti covjeku koji je dosao na genijalnu ideju oko farbanja federa kvacila. Ucinio sam to i mogu reci kako skuter puno bolje povlaci od 70-90kmh, a imam i vecu krajnju :headbang:
Pored ove ideje i otkako sam rijesio da razbusujem serijske rolice koje nitko nece, mnogo sam srecan covek.
Kad si pjurdzetisa, imas vjecan setup vec par godina, tako da moras tjunirat na druge nacine, jbg...

Posto sam ustedio 170kn za set oprugica, odlucio sam se pocastit (nadam se ne lomovima) :laughing7:

:laughing1:

Wannabe Misa elien

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju