Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (38/257) > >>

Corector:
Mrale trebao bi se barem spustiti s PIČIGUZOM :laughing6: to je najsigurnije :headbang:

Fićo98:
Samo jako s piciguzom :headbang:

Poggiali:
daj nemojte spamati temu ako nema pj slika... zakaj ne istestiras zimske gume za scoot, pa te mozda mi ostali zapratimo  :hello:

Corector:
Imam u steku ko nove Sava  Mc32 win scoot prave zimske skuter gume. Ali stare su 3 god iako su ko nove, pa mi se nije dalo to montirati jer vec osjetim kako klizi na mokrom posto sam ih vozio. Molas je bog za nju, jedino na snijegu bi sava trebala bolje grabiti.

Trebao sam jicer otici na Sljeme s njim, ali taman se poklopilo da je snijeg poceo padati, odnosno kisica u nizini, i nakoj 1/3 uspona ne bi mogqo vise sa skuterom gore, dok ne prodje grtalica. A recimo kad sam bio sinoc opet gore, grtalica je sve fino sredila tako da sam mogao tripnuti gore. ALI spust je jako zajeban i neociscen, tako da bi se negdje spi*kao :toothy12:

Elistarce ceka napeto ko puska sad ce uskoro i rega... Zavolio sam ovo skuterce otkako sam stavio purejet masinu u studenom prosle godine. Od tada apsolutno nikakve sekirancije oko masine, bilo je jos par sitnica na sasiji, ali to je rijeseno.

@pogi, jel ti imas fetis na rijetke skutere? Slutim da je i elystar medju njima :toothy9:
To djubre se vozi bolje od starog runnera :frajer:

Poggiali:
Imam, ali mi pamet kaze, bez od toga, nema delova xD Tako da ce sledece biti u planu sr ili f12, mina lc..najverovatnije  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju