Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (37/257) > >>

PchelaUbica:
a lakkko takkkk kad je purejet masina na njemu.. vidio bi da je ostala francuska, mos si mislit sto bi napravio , bilo bi 10km  :laughing3: :laughing3:  :laughing11:

Corector:
Godina i deset dana otkako sam odradio purejet swap :headbang: :occasion13:

Skoro 6000 prezadovoljnih kilometara  :toothy10:

Sta reci, samo gas i spricaj serafe antikorozinom da ne zapeku :D
Lako je imati vise purejeta na lageru kad ne traze nista, a opet se fino voze :toothy10:

Corector:
Danas odlucio malo iskoristit Elistarce. U njemu imam akumulator star 10god. i vrti samo tako ???
Jeblo majku al se dobro vozi, j#bo runnera. Sad kad su se smrzli seleni prebacuje se kao prava krutina :headbang:

I ide jako fino 80 i preko u svakoj ulici :D, spuhce mnogo znaci, j#bo mrtvu serijalu, vidim ja kako to sve losije ide, a sa opremom imam 110kg i stalno mislim kako nesto nije ufazeno, ali bitno mi je da osjetim moc.

Standardno crne malossi oprugice na setijskom kvacilu su sada cak i za nijansu tvrdje, alijeda mi se serijske stavljati niti ista dirati, jer ce po ljeti biti potrebne...

Corector:
Evo Mralencad, moja zelja da odem s Elistarcetom na skijanje nije uspjela. Imam rijesen vez za skije, ali od toga na zalost nista. Zato 4 zimulje i brasnari... nisam bas s lakocom dosao do vrha Sljemena po neociscenoj cesti, postajalo je sve gore i gore i morao sam svaku sepertinu izblanjati htio, ne htio, zivio RWD i idek se spustiti jos jednom  :toothy9:

Ajde bata border, ba te bog

zvonkec92:
uuu viši nivo skijanja... Kad se sjetim ko mali smo mi klinci skidali sa skejta kotače i s tim bordali, prestao sam kad sam strgo ruku. Davno je to bilo, dođe mi da opet neku glupost napravim  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju