Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
PchelaUbica:
Roki moj jos ti samo fali prikolica onda ce to biti pravi teretnjak
Corector:
E Mrale, jel mi vjerujes da ovo Francusko zamorce uopce nije udobno, moja Gilera Runner Veverica je avioncina naspram ovog, kad sam sjeo nakon Elistarceta nisam mogao vjerovati u tu razliku i utegnutost, cudno.
Odradio sam 2 vece tripcine s ovim i nisam odusevljen, trebalo bi deblju spuzvu sjedala staviti za pocetak.
A vevericu cu preimenovati u Žiletu Runner kao sinonim za udobnost.
PchelaUbica:
--- Citat: Corector - 23 Listopad, 2018, 15:08:28 ---E Mrale, jel mi vjerujes da ovo Francusko zamorce uopce nije udobno, moja Gilera Runner Veverica je avioncina naspram ovog, kad sam sjeo nakon Elistarceta nisam mogao vjerovati u tu razliku i utegnutost, cudno.
Odradio sam 2 vece tripcine s ovim i nisam odusevljen, trebalo bi deblju spuzvu sjedala staviti za pocetak.
A vevericu cu preimenovati u Žiletu Runner kao sinonim za udobnost.
--- Kraj citata ---
Cudno stvarno. Izgled vara ocito :angry7:
A bas izgleda robusan i s tim velikim sjedalom mislis da se vozis kao na ladji.
Eto primjer kad sam posudio c-maxa od starog. do OS i nazad pokocccio se cijeli. Majkemi imo sam bolove . A mislis udoban auto za vozit ipak je monovolumen i poviseno ti je sve. Kad ono kurcina
Nista mrale znas sta tije ciniti kad budes isao sic pretapacirati. Ako se to bude dalo izvesti
Corector:
Evo jos jedna "pohvala" za Peugeot, plovak od goriva je poceo kenjati, skuzio sam po osjecaju da nesto gadno ne stima i dodjem na bengu s mrtvom rezervom, kad unutra 1.6l vise ostalo nego inace :confused5:
I jos pazim da sto manje vremena provodi s praznijim rezervarom dok stoji kako plovak ne bi slucajno oksidirao i kako bih ga ucinio vjecnim, i nemos da si bog ukrotit francuza. :icon_scratch: :help:
Corector:
Radna strojcina s agregatom nevidjene pouzdanosti vec 10tkm kod mene :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju