Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (35/257) > >>

Corector:
j#bo ga otac, puko mi nosac kofera, umalo izgubio koferce putem. Kako svakodnevno preskacem jedan prijevoj preko pruge sa 70kmh pa skuter odskoci u zrak i sabije se do Japana, tako mi je sfusani nksac kofera otkazao. Za elystarov nosac se treba potrduiti a to mi se nije dalo, eto mi sad na kad fusam...

Konacno 90+ gpsa s elystarcetom, samo sa zelenom centralnom koja popusta kad se ugrije :confused5: preostaje mi orobat s jos malo laksim roliama, ovo elystar zamorce nije najlakse ufazit.
Ovo je ubrzanje s punim tankovima, i teretom od nekih 120kg.

kos7:
vidim da su felge na benđoli zglancane, kaj ides u picolov veceras :laughing7: :laughing7:

Corector:
Mrale to je od nekoristenja otkako imam ŠTEK verenica, pa samo okrecem brojeve na foncetu :toothy10:

dacerovs:

--- Citat: kos7 - 19 Listopad, 2018, 13:54:08 ---vidim da su felge na benđoli zglancane, kaj ides u picolov veceras :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Hahahah kakvo oko Kos ima!! :D
Ja tu buljim po Pezoli, a on gleda felnu od Bemveja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Ohladjena potrosnja na 3.1l :headbang: Sljedeci korak je ustekavanje FX mape koja najmanje trosi, performanse mi vise nisu prioritet jer se Elystar vec neko vrijeme koristi u profesionalne svrhe, sto podrazumjeva:

- niske troskove odrzavanja,
- velik prostor za tovariti razne alate i uredjaje
- extremnu pouzdanost
- solidnih 85kmh gpsa na brzim cestama

Dijelovi za dzabe, tako da mi nikakav maxi ne dolazi u obzir.

Runner i Nrg mi ne koriste u profesionalne svrhe, a na novu Srku niti ne mogu stati u zimskoj opremi, jebeno malo beskorosno zamorce :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju