Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
dario007:
Crveni cep od wd-a ti direktno pase na ovaj dio koji si razbusivao na 25mm,samo mu nutarnje zareze treba pobijaksirat.Preko njega navuces harmoniku crijevo i sve stegnes vezicom.Tako sam ja slagao na turpiju kad sam ga u stock vracao,pa je moja rupa bila 14mm
Corector:
Ovo mi je jednostavnije. Jel to veliki ili mali WD? :toothy12:
Uzmem cep, izbusim s aku, nabijem.
Onako moram vadit kofer s bijaksom, montirat nastavak, razvuc kabel, malo frezat, pa skidat harmoniku.
Al dobro je znati, cuvam kao B plan za nekad.
Zigas:
--- Citat: Corector - 18 Listopad, 2018, 07:51:23 ---Svakako da treba C kategorija :toothy12: Danas spustam smjesu s 3.5 na 3 bara, ovako mi i puca na auspuh, pogotovo dok je hladan. Ali morao sam pretjerati da vidim granice, i bitna su mi zapazanja s jako bogatom smjesom. Sve je to dio experimenta u realnim uvjetima...
--- Kraj citata ---
Kako testiraš na koliko bara radi regulator?
dario007:
Mislim da je mali wd bio.Ti imas ovaj frezer pa rupa ide lako,a cak mislim da sam skalperom odrezao te rubice unutra i kratio malo cep da sjeda u bocu na airbox.
Corector:
--- Citat: Zigas - 18 Listopad, 2018, 23:29:03 ---
--- Citat: Corector - 18 Listopad, 2018, 07:51:23 ---Svakako da treba C kategorija :toothy12: Danas spustam smjesu s 3.5 na 3 bara, ovako mi i puca na auspuh, pogotovo dok je hladan. Ali morao sam pretjerati da vidim granice, i bitna su mi zapazanja s jako bogatom smjesom. Sve je to dio experimenta u realnim uvjetima...
--- Kraj citata ---
Kako testiraš na koliko bara radi regulator?
--- Kraj citata ---
Na stolu za ispitivanje koji sam slozio, mjeri i kolicinu ubrizganog goriva tako da zapazam svaku anomaliju :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju