Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Evo izgasiro skuterce preko 20km, sve vrti kako treba vrtit, kao da se nista niie dogodilo. Jedva cekam da maznem neku vertikalu s zaribanom termo grupom :D
Idem ja na praonu oprat blato, jer je udjubren auspuh odmah poceo jako korodirat od vlaznog blata... I sta cu nego jos malo kroz blato, sletim s asfalta u ovu dolinu koja je 2m niza od ceste, pri nekih 30kmh, i jebiga, krene me bacat ko budalu, iskrivi se zamorce na lijevu stranu, i nema tog boga da ga izvuces, nabijam volan do ibera, izbacujem se kontra i jedno 10ak m bocno odsklizavao u polupolegnutom polozaju skutera, gravitacija jebqcki vuce, al bogami nedam se i ja, udario kontru i vagu i izdrzavam - na granici. Stanem, dam gas, skuter se samo bocno razvali iz mjesta i tu se skoro ubijem. I nista, reko idek izslajdrat, kad ono dekica ispade od borbe, lovi dekicu, skuter opet pada bocno koliko je sklisko mokro blato. Odj**** dekicu i spasavam sebe. Spasim sebe, uzmem dekicu i izslajdram iz ove mocvare.
Uzas, da ne mozes tu projurit i u naletu skrenut na normalan nacin...
Zapravo ja sam isao po ovoj travi, ali me navuklo na putic, znaci izbacalo me kao u dobrom toboganu aquaparka. Ali ajd, dobio sam novu licencu za extremne situajlcije, upravljanje vozilom bez kontrole, tj. molio sam boga da se sto priie svrsi tj. zaustavi jer je islo direktno u pimdu strininu. Gledao sam tragove, vide se prosirenja, ali to sve izgleda tako nevino.
Corector:
Nesluzbena i neistrazena statistika je pokazala, tko jedan dan ne vozi 2 kotaca, taj je drugi dan gori od pocetnika jer krece od minus nule, posto misli da zna, a ne zna.
Imam jedno pitanje, zasto mi ponekad prednji kotac prebaci vodu u facu?
https://youtube.com/shorts/ycyWuXpKwAk?feature=share
Zamisli da vozim vertikalu po kisi, koliko bi joj trebalo da krene stucati zbog vode?
Tags: zivot je 3x kraci ako se vozis sezonski
Corector:
Ideeeeeeees. Kako mi frajer oduze prednost u rotoru ajmeee, prosao je na 10cm bez reakcije.....
Doletavam i uletava u rotor s 200, tocno sam se spremio jer je frajer mislio da ce biti brzi iako sam 50m daleko, ali ja rotor sjecem ravno i zacas sam ispred njega. I jos je bio jedan auto kojo ie skrenuo, ali me zaklonio u kljucnom trenu kad je ovaj s autom bio 15m prije ulaska u rotor. I lik pred rotor, ja vec uletio, i taman da cu pred njega, odlucim.se drzat unutarnje putanje, i frajer uleti bez kocenja u rotor. Vec sam se vidio u vozacevom zmigavcu, ali CELAV Molas zagrize od iza asfalty i s prednj9m najcelavijom ga isbalansiram i ukopqm se.
Ajmeee, toliko sam sretan sto nemam padavicarske gume, i evo iskreno, odnosno direktno. Kad to vid8m da je netko kupio novo, samo s8 kazem, ajme majko koji amater, najaze receno. A debil i kreten kazem za sebe.
Kako sak.mu dosao serviran kao baseball loptica uuuuu, i frajer je drzao mobitelcinu mater mu j**** jedno 8 inca, i vidi9 sam kad je prosao ispred mene kako je trznuo, jer mu je rrakcija ko u mrtvaca, i dize ruku, pali sva 4 zmigavcq, a ja samo gasssss.
Ali ja sam kriv jer sam mu doletio izdaleka i taj rotor proletim da nema koga ne iznenadim. U t8m rotoru je Suhi pao s novim Dunlopom na sivoj Vivi kad mi je isao pokazat kako se snalazi u rotroru.
Corector:
Malo ukopavanja
SCANIA R500:
Mrale stvarno si osebujan momak :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju