Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Mora se mrale, jer cim jedan dan ne vozim odmah stavim veliku blataricu iza i na kofer naljepim slovo L.
Drago mi je da sam upoznao na vrhu Sljemena naseg covjeka koji je dosao malo tu iz Texasa, a ja eto iz Zga sa zaribanim zamorcetom i obje celave gume. Dakle, ne zna se ko je ludji. :laughing6:
Na slici pored grtalicara, tj. na vrhu crvenog spusta kod vucnice, vidi se dvoje ljudi. Oni su par iz Texasa, momak prica naski, al i spika svoj zeni. Veli, nismo vidjeli snijeg nikad osim kad je pao jednom u 100godina i otopio se za 6h. Gustaju oni sa sanjkama, ali slabo znaju gdje je sta, i jos se nisu staze otvorioe za nocnu zajebanciju. I pita on mene kad ide bus i tako to, i veli da su se uspeli pjesice skroz do vrha, i da su mokri. I pita me da li ie to normalno i kqkvu odjecu trrbaju imati. A imali su civilne jakne koje su ih zatvorile. I rrkao sam im da se ne prrstaju kretati kako se ne bi zahladili, dakle keep moving. Pita me covjek velikodusno dal trrba pogurat zamorce, a ja se skoro uvrijedio. Pa dosao sam na zaledjen vrh s celave obje gume, i on mene to pita? I tako ti ja krenem od crvenog spusta, i glupiram se neato gurajuci i gasirajuci da dobijem ubrzanje, kad skuterce skliznu ulijevo, i nekako ga isoreskacem ko veverica, al se ne ubih.
Corector:
Jedini agregat kojeg nisam uspio sahranit, i dalje na zadnji i dalje u kosmoski. A ne u haustoru da veceri i dane serafim te svu zaradu utucam u prkno bez dna.
https://youtube.com/shorts/wzU_KkmLxjA?feature=share
SCANIA R500:
Agregat je testiran u svim mogucim uvjetima.... I dalje prži kak se spada.... Zanimljivo....
Corector:
Moja misija je da ga unistim :headbang:
Nije uvijek najlakse, ponekad treba stati pa razmisliti.
Corector:
Maloprije zamalo "ozledio sam se".
Picim i udarim precacem, i jebiga, odlucim promjeniti smjer u najgorem trenutku.
Kako to da su ripne ostavile trag u blatu, a gume celave? :confused5: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju