Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
SCANIA R500:
... Opet ga siluješ :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Corector:
Pripremam za nove izazove, treba tripnuti do Magadana. Mislio sam mjenjati karike, al pali - vozi kao da se nista nije desilo.
Ako ne zaljepi opet, krivac ce biti:
- Peugeot cep ulja koji sam zadnji put jace stegnuo jer sam nafilao bas do cepa, i poceo se stvarati vec vakum. (Testirao puhanjem crijeva u dno ispraznjenog rezervara dok bi zaserafio, i kad bi popustio malo cep, odmah se osjeti povece olaksanje).
- Peugeot senzor ulja, koji mi nije bacao crvenu lampicu sa samo 0.3 ulja, pa je i to malo jos sporije izlazilo vanka.
- Petrol ulje koje je gusce od Castrola pa slabo curi kad je vani zima.
Uglavnom, bitno je da PureJet nije nista kriv, sve njegovo i dalje radi za Oskara i gore je, a onaj pohabani zupcanik sam u zadnji cas izmjenio, jer sam ga u skripcu pokusao okrenuti da provrti i nema sanse, ima jos 1% potencijala.
Pazen, mazen gazen. ::)
Osuren, spaljen, ugusen, zaklan, preradjen na bolje, ne garaziran, spusen, nedovoljno izslajdran. :headbang:
SCANIA R500:
To plavo ulje petrol je full sint??
Corector:
--- Citat: SCANIA R500 - 27 Studeni, 2021, 20:11:29 ---To plavo ulje petrol je full sint??
--- Kraj citata ---
Polusintetika.
Evo sa zakasnjenjem snimka zatecenog stanja dovoda ulja iz francuskog rezervara, do Piaggio uljne pumpe. Ovo je najvise sumnjivo, i kako se ponasalo na 12°C manje.
SCANIA R500:
Piaggio zajednica moze biti mirna.... Francuz je kriv :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju