Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (231/257) > >>

matija84m:
Ma od rezerevara do uljne pumpe je trebalo dolazit ulje bez obzira na filter jer jedna kap u 6 sec mora ic. To je jako mala kolicina ulja koja je potrebna da dolazi.
E sad vakum u tanku bi mogao bit problem ako cep prejako brtvi. Inace bi cep trebao imat rupicu da se ne stvara vakum. Ali to je pezin cep tako je sve moguce :omfg:

SCANIA R500:
Pokazat ce vrijeme.... Moram i ja pregledati onaj filteric u tanku... Da nebi bilo isto cvikenzi :frajer:

SCANIA R500:

--- Citat: matija84m - 27 Studeni, 2021, 16:44:09 ---Ma od rezerevara do uljne pumpe je trebalo dolazit ulje bez obzira na filter jer jedna kap u 6 sec mora ic. To je jako mala kolicina ulja koja je potrebna da dolazi.
E sad vakum u tanku bi mogao bit problem ako cep prejako brtvi. Inace bi cep trebao imat rupicu da se ne stvara vakum. Ali to je pezin cep tako je sve moguce :omfg:

--- Kraj citata ---
onda na čepu probušiti malu škulju...  :laughing9:

dario007:
Danas sam i ja testirao jednog Powera 50,koji je isto tako zaribao pod cudnim okolnostima.Vrtio sa aku busilicom koja vjerovatno vrti manje od tvoje 8s ler,15s full gas.
Ja pripisujem da mu je ostao bez ulja kad je zaribao jer je tank pun do cepa,nema gume di se odzracujem pumpa na deklu i sve zivo je krvavo masno u deklu,a vrteci ju sad 10ak min nema nigdje naznake da curi pumpa.

Corector:
Zaboravio sam izmjeriti kompresiju, 4.9bara ima, ali s komprrsorom 6 pa to sve radi za OSKARA!

Pali su i uspjesni trstov8, kao da se nista nije dogodilo :laughing6:

Celav Molas, mokra trava, i zestoka uzbrdica :D

Njiva party:

https://youtube.com/shorts/QgYu7KG2COo?feature=share

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju