Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (223/257) > >>

Corector:
Lageri su zdravi, jedino je bolcna klipa malo rumena, i jedva se vidi plavkasti trag, ali to mi je uduvijek tako sto god vozio (forsirao).

Corector:
Kasnim 1 dan s apdejtom. Skinuo privremeni GP spuh s kratkom granom. Kako nisam htio stelat prijenos, to je islo ocajno, al navikne se covjek na sve, doduse, nisam vise mogao jer je to bio kriminal kad sam ganjao kolegu Glovo dostavljaca na Mc3 Purejet full serijskom. Frajer mi bjezi...

Kao sto vidite, styling na prvom mjestu, bome tako ce i ostati sve dok se ne bude moglo gasirati.
Stavio sam TT dugu granu, i nakon danasnjeg pravog hard testa na Sv.Geru, moram reci kako se jasno osjeti brzi odaziv na gas, i elasticniji je agregat nego sa ZX-om. Najvise se osjeti u brdu, reakcija na gas je fantasticna, nema onaj lag. Vidjet cemo jos kad zagrije, jer priue nije bila neka razlika, ali ovo je sad bio kompletan test koji se sastojao od voznje na hladno, neprekdinog przenja i gasiranja u ravbici, te neprekidnig przenja i gasirabja u brdo s velikim porastom nadnorske visine. TT je reza koja je najelasticnija i najkompletnija, sano danas, i jucer u dvoje, sam skuzio osjetnu razliku.

Corector:
Sjebana vijest, uspio sam sahraniti 50tku. Dobra vijest je da nije extremno gasiranje krivo, koliko extremno i bezibrazno svjesno neodrzavanje, tesko zidovstvo jbg, daily je to.
 Kasniie cemo pricat o mom nemaru oko mikroremena i zuocanika koji povezuje vodenu i uljnu. Bio ie jako klapao veliki.zuocanik, ali ja se tjesio kako tomoze to progurati cijelu zimu, i stalno se ugledavavsi na ove sto prelaze po 60 000km bez da su ikad ista pionuli, jedino sto ja vozim Rally i jedno 600x extremnije opterecujem agregat :laughing6:

Uglavnom, jutros masina kresne, i lagano prvih 400m i zaljepi mi u voznji. Odma sam ugasio i odgurao ga, steta, taman je isao ko metwk, kak se obo kaze, pred kraj ide najbolje :confused5:

Extreman nemar i neodrzavanje vitalnih dijelova su me.kostali, al dobro je to sve. Vjerujem da ce odlijepiti. Zuocanik je sigurno sjeban na strani vodene jer sam ga cak cuo jucer u sumi, i reko ovo mijenjam cim dodjem, a planirao sam danas popodne plotvoriti deklo :happy3:

aprilija top:
Kad te krene krene te jbg.

Corector:
Bilo je preocito  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju