Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (224/257) > >>

Corector:
Isao sam upaliti skuter, reko da vidim je li termo grupa zavrsila karijeru:

:jumping:

Preostaje da otvorim deklo i vidim razvaljeni veliki zupcanik uljne i vodene pumpe koji nisam nikada dirao na ovoj masini, a i mikroremen nisam dirao nekoliko godina vec sam pratio mlohavost istog.
Samo extremno!

Neda se makina, neda se kroz vjecno nevidjene, i vjecno nedostizne pothvate za grobarsku vertikalu koja je kod mene vjecno sahranjena, i laserski ugravirano na spomenik - vjecno zamorce. :pop:

matija84m:
Crkotina od vertikale se mora vjesto skrivat :dajmenemojj:

mic:
Ma nije to on zapravo cviko, samo se malo šalio purejet :icon_biggrin:
Malo prođeš brusnim cilindar, klip rabljeni i karike sa što manje zazora i teraj dalje taj vječni daily  :toothy10: Kome još treba kompresija heheh....

Zigas:

--- Citat: Corector - 21 Studeni, 2021, 23:19:17 ---Kasnim 1 dan s apdejtom. Skinuo privremeni GP spuh s kratkom granom. Kako nisam htio stelat prijenos, to je islo ocajno, al navikne se covjek na sve, doduse, nisam vise mogao jer je to bio kriminal kad sam ganjao kolegu Glovo dostavljaca na Mc3 Purejet full serijskom. Frajer mi bjezi...

Kao sto vidite, styling na prvom mjestu, bome tako ce i ostati sve dok se ne bude moglo gasirati.
Stavio sam TT dugu granu, i nakon danasnjeg pravog hard testa na Sv.Geru, moram reci kako se jasno osjeti brzi odaziv na gas, i elasticniji je agregat nego sa ZX-om. Najvise se osjeti u brdu, reakcija na gas je fantasticna, nema onaj lag. Vidjet cemo jos kad zagrije, jer priue nije bila neka razlika, ali ovo je sad bio kompletan test koji se sastojao od voznje na hladno, neprekdinog przenja i gasiranja u ravbici, te neprekidnig przenja i gasirabja u brdo s velikim porastom nadnorske visine. TT je reza koja je najelasticnija i najkompletnija, sano danas, i jucer u dvoje, sam skuzio osjetnu razliku.

--- Kraj citata ---

Prodaj mi GP, da probam kratku granu. (ili mjenjam za Malossi sport 70) Ako ne valja si ga produžim za 4cm. Za foru izmeri kolko je na Gireli GP zapravo  duži.

aprilija top:
PERO SAD JE NOVA: PURA SE PO KVARTU GURA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju