Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (23/257) > >>

Corector:
Evo, posto sam vlasnik peze onda cu strogo skrivati sva neocekivanja serafanja, kako bih stvorio sto bolji dojam.
Zezam se, nisam pickica, stojim iza svake rijeci i uvijek se mize stati na crtu, bilo s prednjim kotacem ili tipkovnicom. Najpametnije nikako u nekim slucajevima.

Dakle peza vozi i vozi, ta neprekidna spremnost za put oko svijeta je fascinirajuca.

Nego, odradio sam nesto, ne znam ni sam kako sam stigao...  cuo, vidio, neke akcije najavljuju, peza mora ic 45kmh,a ja navikao da kazaljka kuca u beskonacnost....

Pa evo rijesenja, MOJA KREATIVNOST NA DJELU  :toothy10: :headbang:
Party hard!!!

I evo kako ide bez elektronske blokade, s ubijenim remenom kojo cu vozoti dok ne pukne da mi barem jednom stane purejet, pa da se prisjetim dana i svakodnevnice s pezo vertikalom  :redface:

Samo kontinuirani napredak i nadogradjivanje, nema RESTARTA, nema KULE OD KARATA, DA DA

Corector:
Evo nesto sam i odradio. Kako sam reparirao jednu vodenu pumpu od komsije, sjetio sam se da u ovog pezu nisam ulio antifriz nakon onog nevidjenog i EXTREMNOG paljenja gume pa felge od par sati kad smo se redali...

I onda mi jedan doktor, inzinjer za pezo skutere koji ima vrhunski primjerak peze kojeg odere svaki neodrzavani purejet, kaze kako je ajnspric sranje jer ne moze kuriti gumu 3h, a da ne zakuha.

Nebitno je sad to. Nego ulio sam dobru smjesu antifriza i usout skinuo elektricnu vodenu pumpu jer sam imao i nju i obicnu piagio u bloku. Ona mi je sluzila uspjesno na pezinoj masini jer nisam imao TISUCU kuna za novu original vodenu oumpu, a doktor inzinjer kaze kako je elektricna sranje,a ja sam ga ubijao u krajnjoj brzini sa pezinim agregatom haha

Dakle elektricna vodena je na prodaju, crijevo je nastukano i idemo dalje, bez kvarova i problema, samo gas, jer je to PUREJET. :headbang:

Corector:
Sinoc su me poslali po pivo, i dodjem pred trgovinu u '45, a ona radi do '30. I sad mi preostaje samo benziska, krenem tamo i stanem ispred benge. U glavi odradim proracun
Ako kupim pive na bengi, ima da mu ostavim 50kn vise, a sjetio se i zvonkecovog starog koji je rekao da mozda imaju stare pive. A bogami bio sam i gladan.

Posto sam ja pjurdzetisa, rijesio sam da ubijem brasno u svemu sta se nadje ispred mene i skocim tako do drugog grada u prvi veci shopping centar. (Nisam znao da ima jedan odmah iza coska). :laughing6:

Upalio mod kosmoske brzine i tripovao, evo ovako nekako :toothy9:

Ovo je LOGčina za ovaj najzanimljivjji dio
https://imgur.com/a/VpGi2nq

Steta sto nisam snimao drugi prolaz kad smo svi skupa isli, to je brasnarenje trajalo dvostruko dulje :laughing7:

Izmjerio sam mu jucer gradsku potrosnju. Elystar definiivno uzima vise goriva zbog velikog otpora zraka. Djubre trosi 0.5l vise od Nrga mc3, i to ne jednog, nego njih nekoliko, ukljucujuci i runnera.
Znaci maksimalna moguca potrosnja mu je 3.2l, a kad tripujem je 3l.
Bas cu probati sljedeci tank odvoziti kulturnije, recimo da postignem 80kmh i odrzavam, za razliku od neprekidnog ubrzavanja, cisto da vidim sto se desava. Tocno 220km predjem do rezerve i onda stane 7.3l, po specifikacijama imam 9l tank.

Koliko sam se ja iskidao s pezo vertikalom masinom, trosio mi je 4.4l minimalno ikada (spustio sa 5.5l), a vodio se racunicom peze speedfighta koji kao trosi 3.5l :toothy12: A taj skuter nema nis otpora naspram elystara.

Corector:
Evo oprao sam ovaj vjecni skuter nakon pola godine i vise. Nikad mi se to jos nije desilo, ali zato samo gasss, s purejetima mi se konacno ostvaruje ona da samo tocim i vozim, serafica mu nisam pipnuo, osim kad mi se desio propust nakon swapa, zaboravio stegnuti zadnju celjust posto mi se nije dalo trazit odmah one 2 podloske.

Samo sam ga oprao, da sam ga jos uredio i usminkao bi bi za oskara

Tomi_ZG:
Bokte kaj si mu napravio,izgledao je ko nakupina otpada,a ovo sad izgleda apoteka,nadam se da je i iznutra sve oprano  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju