Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Imao je jos soli i djubra od onog tripa u 11. mjesecu prosle godine :toothy12: Ak mi se bude dalo, upicanit cu i crne plastike, ima da lici na nesto :toothy10:
Zderao sam ga miniwashem, i pazi cuda, upalio je na zub :headbang: Dok je bila vertikala gore, nije bio otporan niti na voznju po kisi, a kamoli spricanje miniwashem.
E mrale, gle koliko ruza moze stat u Elistarce? :laughing7:
Corector:
Evo prvi put da sam malo pripazio na gas, i to u zadnjih 50km, a mjerio sam na 100km :toothy12: Presao sam tocno 99.7km i ulio istom metodom kao prosli put 3.04l. Cista gradska voznja.
Benzin je poskupio i skoro je 10.50kn, to mi je extremno mnogo i obraniti cu se svim mjerama da imam potrosnju 2.x litara u gradu, lako ce otici jos gore cijena goriva, a ja moram nekako uzvratiti udarac. Sad testiram potrosnju tako da ne prelazim 70kmh gpsa, postignem tu brzinu i odrzavam je. Primjecujem od Jankomira do Zitnjaka iste aute, tako da taman pratim promet, a kad sam jurcao onda se samo nazivciram, pogotovo kad mi zasmetaju motoristi jer su presiroki za neke manevre.
Sljedece je na redu izmjena mape u ECU, stavljam onu slabiju i stedljiviju. Ako mi skine pola litre onda cu napraviti salter preko kojeg cu birati 2 smjese...
Corector:
Zaboravih okaciti snimku. Ovo je trebao biti novi swap. Rekao sam da mi daju najjaceg u ponudi i evo kako ide,sve je pod punim gasom.
Usput sam testirao i ovo
Nema do cvaje, ovo elektricno je kao da me voze iz mrtvacnice u jamu, full bezivotno. Da je nesto extremno onda bih pristao na kompromis.
Poggiali:
kak to ide u brdo?
Corector:
A ide polako ali sigurno. Ocekivao sam da je to cudo startnije. Jer vidio sam neki dan lika s nekim turbo skuterom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju