Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
SF2 Freak:
--- Citat: firkefica - 28 Travanj, 2018, 00:51:57 ---pa ovo je bio meet iz prahistorije :headbang:
el mora 4t karbos pokazat kako se okrece kolo u mjestu? :frajer:
--- Kraj citata ---
Daj ga uredi firke
Corector:
Vidi Suhog Heroja bez ikakvog pokrica :toothy9: molim te nemoj vise ulagati u tu pezu jer me srce boli od obrnuto proporcionalnog napretka (sto vise ulozis, to losije ide). Koliko vidim nitko nije dosao do felge niti je trajalo 2h niti su se izmjenjivala trojica kureci gumu i felgu :laughing6:
Sad kad smo se izivili na purejetu, mozemo opusteno dalje, ali mudro. Eno bata Tomi je slozio amortizerce za Oskara, dobar potez u hoodu. Nemoj biti onesvesten pa nastavit dalje s rupom bez dna jer postoji extremno dobra racunica gdje ce ti ostat casha, i osmjeh na licu u konacnici :headbang:
Nemoj mi pezu vertikal nametati pod vjecne agregate jer sam s dobrim razlogom odbacio to u djubre, non stop nesto trazi cak i u sred sezone, peza nije bila spremna za Crnu Goru i non stop je bila u rupcagi s okretajima, sad se pak pregrijava u voznji... :angry7:
Kad slozis (opet) pezu i kad racunica bude extremno visoka odnosno barem 600€ u masini, dodji da te izbrasnarim s purejet masinama koje su uredjene prosle godone, a u medjuvremenu se natripovale :laughing7:
Vrijeme je da predjes na vecni agregat, ili mozda treba ubacit 1000€ ubacit u vertikalu od masine da se pokrenu KLIKeri? Poznavajuci Suhog, ode on u bankrot ponosno jer to je ipak Francuz :D (dovoljna je samo ta rijec i odmah si superiorniji :laughing6: pogotovo u odnosu na talijanski blok s australskim patentom ubrizgavanja), ali nema veze, ja sam pokusao osvestit, dobronamjerno i bez zajebancije :toothy10: Godine odlaze od onog pocetnog dogadjaja kad si gurao purejeta i kad mi ga je netko drugi "slagao" (tocno znam sto je radjeno, citaj nista, i pravo je cudo da neki sklop izdrzi do Sljemena ako mu nista ne napravis, nije li to extremno???).
Ja bih volio da je peza bolja jer bih je takodjer vozio, ali zamorce je to pije zivce...
A sad odo serafit, naravno ne po purejetu nego po pezo vertikal masini koju rijesavam pomalo u dijelove, (ne zicaj me dijeliove jer ti ne dozvoljavam samoubojstvo s mojim oruzjem), jedino tada to radim s gustom i mogu reci konacno da sam, sretan i zadovoljan.
Corector:
Bolje i jednom gurat nego vozit Francuze koje treba svaki put pogurati i svako malo stelati (guras pola sata, stelas pola godine u godini) :laughing7:
Evo apdejt, odneso skurenu felnu i neku akumatorcad na otpad. Usput ubro purejet agregat za 40kn, sve ispravno jer je vjecno, fale neki dijelovi tipa termo grupa, kvacilo, paljenje :headbang:
https://imgur.com/a/L7yVUxy
U plusu sam za jedno 4000kn pop pitanju masine nego da imam peugeot vertikalu :laughing6:
Uskoro ce past drag race od Zagreba do Sukosana, samo sto Suhi ima tezak odabir, mora odabrati jedan od 3 purejeta koji ce ga izbrasnariti. Onaj kojo zadnji dodje, mora potopiti masinu u more, ali da ne zagadjujemo more, pripremili smo kadicu u koji cemo uliti morsku vodu.
Edit, Suhi e odustao. Opet ga je izdala peza. Unatoc tomu sto ima nove novcate gume, on ocajnicki prelazi na 12 cola kotace i sad nema gume, planira kupit nove (u mjesec dana 2 seta novih guma, to ti je tako kad imas oezu sve minimano dvostruko), i nada se da ce imati bolje performanse od purejeta :laughing7: :laughing11:
Corector:
Danas se smijem cijeli dan, bez prestanka. :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Peza vertikala je pokusala banuti na Budnicu i opravdati ukaljani ugled (koji je vjecno narusen, s razlogom jer nikad nije ni postojao). Dakle, peza je odustala od tripa za Budnicu, jer je nespremna vjecno nespremna ovo treba zapamtiti, peueot skuter nikada nije spreman, odnosno u najboljem slucaju, nikad neces biti zadovoljan da sve vozi kao po spagi.
Posto je purejet zaista vjecan skuter s tisucu razloga, slijedi serija dokaza, dakle samo cu dokazivati koliko je projekt swapa uspjesan i koliko su zamorce peugeot vertikal masine
Elystar purejet s multivaro i TT spuhom VS Elyseo s TT spuhom i pezo masinom = brutalno brasnarenje
Ovo je najsladje, kad izbrasnaris Speedshita koji je u gotovo najboljoj izvedbi
I ovdje je pezin brat u drugom koljenu, takodjer zasluzuje mjesto u retrovizoru :laughing11:
Evo kako frisko istjunirana leza gubi od pohabanog runnera hahahahaahahahaha
Ovo sam samo jucer snimio. Nastavit cu i dalje svaki put, misija je da purejet smjesti svakog peugeota u retrovizor gdje mu je i vjecno mjesto :laughing7:
Sta radim peugeot skuterima to nisu istine, jos sam veci i tezi od svih ovih vozaca skutera :toothy12:
I zapamtite jednu stvar:
Peugeot skuteri nikada nisu spremni, imaji svoj dan jednom u godini i nikada vise.
Peugeot skuteri imaju dosta proklizanih navoja, piaggio niti jedan.
Peugeot skuteri traze neprekidno stelanje, ulaganje i trpanje dijelova.
Nisu nimalo zabavni jer stalno stvaraju grceve u zeludcu, i peugeot vasnici nikada mirno ne spavaju.
Osobno sam dosao do faze kad mi je baka nabavila uputnicu za Vrapce, dok sam imao Elystara s pezinom masinom. Ali konacno sam se osvjestio i sam sam nasao lijek koji se zove purejet :headbang:
Dozvoljavam peugeot driverima da se tjese, neka samo rijeci izlaze iz njih kao nabujala rijeka, a cu da samo da sutim, i uzivo da ispreskacem svaku pezu koja mi zasmeta na putu.
aragonY:
Ti si stvarno odlepio :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju