Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (21/257) > >>

Corector:

--- Citat: TopPerfomance4 - 27 Travanj, 2018, 00:39:40 ---Braćo večni agregat se neda poderati

--- Kraj citata ---

Tako je!! Trebat ce jos vremena da se shvati sta sam govorio jos od prije 3 godine.  :headbang:

SF2 Freak:
Brate da si cuo samo vlasnika vjecnog agregata kako je kukao. " NEmoj ga vise , zakuhat ce , poceo je palit na zub to ne vlja LOOOOL , Trebase hladit , radilica mi se spigala ventilvar mi po bendiksu mlati ...

Brate trcao sam sa ovim hibridom da ga hladim dok nismo nastavili kurenje gume. Tako da velike pripreme su se radile da se guma okrene. Ja kada stavim iza kotac kuril bum gumu od jutra do sutra casna pionirska  :headbang: I to bez jaukanja samo odvini gas i drzi ga dok se ne raspdne ali guma.

Evo primjera kako karbosi to rade

Evo i peža kako brašnari gumu i da ne povjeruješ nisam ga morao gurati okolo da ga ohladim.

Tomi_ZG:
Runner naslonjen na kantu za smeće,al smo se taj dan nadisali dima  :toothy9:

kos7:
daj suti suhi haha tebi se pezola pregrijavala i dok si se vozio normalno, al da haha sad trenutno nije pezola u pogonu... ne vidim zakaj bi ti bio neko mjerilo za kuvanje i određivanje vecnog agregati :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

bolje bi bilo da sutra sa vlasnikom ove teme svratis do vg navecer  :trespaf: :tuptup: :puska: :ajdepopijemopivoo:

firkefica:
pa ovo je bio meet iz prahistorije  :headbang:
el mora 4t karbos pokazat kako se okrece kolo u mjestu?  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju