Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (12/56) > >>

Dax:
Mislim da je bio 41mm i gore i dole sad nisam siguran dali su mozda bili 51mm oba
A nemozes fulat,ako nisu 41mm onda su 51mm hahahaha
U principu su to dve pikse,unutarnji fi je oko 11mm,a vanjski oko 18mm

dario007:

[/quote]Sport pro nece vozit sa r-om na 17.5 sigurno!
Oce samo koliko
19 treba za mhr replicu 70 i r-a obavezno
I sam znas kolika je promjena kad na cisti base stavis 19 karb
Moze samo zaj... kit
Moze se vozit priguseno samo onda kakva svrha kita!
--- Citat: RunnerSukosan - 02 Studeni, 2017, 21:45:52 ---Ma krasno vozi sa 17.5, 19 je neophodan. Vidio si i sam kako daxovog gusi R, city16 pa na dalje tu igra.

Base i tjt.

--- Kraj citata ---
Ma nije se gusio
Crkla mi je svjecka,dosao kuci,maknuo kajlu i stavio drugu svjecu i skuter leti
R je mogu rec dosta dobar auspuh,moze se vozit skoro do 11000,ali to vise nije to!
Sad mi je zao sto nisam onda imao linearnu polutku da probam st6sp/yasuni r na nekih 10400
Tu je kidao motor
Dok na replici je bio najaci na 9800-10000
R je najaci na 10000 i tu nema govora,sada ovisi na kojem se kitu vozi,moze i podnjet malo vise,ali izlazi iz svoje zone jacine i performanse
[/quote]

To samo na ovom forumu postoji luda teorija o karbovima i nekom zaribavanju cim je ac ili ima "broj"premali karb.
Nezz da je ikome zaribao skuter od toga kaj ima 17,5 umjesto 19mm karb npr...Vecina zariba od neustelanosti...

Jedino sto vidim s vecim karbom su bolje performanse...

dacerovs:

--- Citat: TopPerfomance4 - 09 Studeni, 2017, 20:22:18 ---Samo vodeno hlađenje dovoljno mi je bilo zraka

--- Kraj citata ---
Jedan problem vise heheh.
Zracnjak je zakon.
Ja do sada nisam vidio prednost vode.
Moj zracnjak nije gubio performanse nit se pregrijavao ni po brdovitim cestama, a hvala bogu u mom kraju je vecina takvih cesta. Voznje po 100km u komadu po takvim cestama, 90% je pun gas. Voznja po Zagrebu 20-25km, pa gas po otvorenoj cesti od Zagreba kroz Brezovicu prema Pisarovini( tu dionicu zna Corector sigurno) i onda povratak nazad kroz Lucelnicu prema Markusevcu i nazad doma u Dragonozec, ruta od 80 i kusur kilometara. To mi je bila dionica za testiranje zracnjaka , a i uzivanje u voznji po temperaturi od oko 35 stupnjeva. Na kraju je vrtio svega 300 okretaja manje u ubrzanju ali to je i do minarelijevog prijenosa.
70cc minarelli AC je meni prva liga.

Sent from my iPhone using Tapatalk

TopPerfomance4:
ma ok je zrak za vozat se od točke a-b osobno uzeo sam nrg-a zbog toga što ima 13 cola felge dupli disk puno bolje riješen ovjes

Tomi_ZG:

--- Citat: dacerovs - 13 Studeni, 2017, 21:19:05 ---Ja do sada nisam vidio prednost vode.
Moj zracnjak nije gubio performanse nit se pregrijavao ni po brdovitim cestama, a hvala bogu u mom kraju je vecina takvih cesta. Voznje po 100km u komadu po takvim cestama, 90% je pun gas. Voznja po Zagrebu 20-25km, pa gas po otvorenoj cesti od Zagreba kroz Brezovicu prema Pisarovini( tu dionicu zna Corector sigurno) i onda povratak nazad kroz Lucelnicu prema Markusevcu i nazad doma u Dragonozec, ruta od 80 i kusur kilometara. To mi je bila dionica za testiranje zracnjaka , a i uzivanje u voznji po temperaturi od oko 35 stupnjeva.

--- Kraj citata ---
Najveća mana zračnjaka pogotovo turpije je kaj čim imaš bilo di malo jači falš zalePće,ne oprašta takve stvari,dok vodenjaka voziš hiljade kilometara sa curećim semerinzima i nikaj

Ljudi su prilično neuki po pitanju skutera zračnjaka,uspoređuju to sa tomosima i sličnom zamorčadi koja se pregrije na prvom brdu,a zaboravljaju da skuter ima prisilno hlađenje,možeš mu držat ful gas na nogari dok ne potroši pun tank i nikaj mu neće bit,možeš ga vozit 10 dana ful gas bez prestanka do zanzibara i nazad i opet mu neće bit nikaj,samo nekršten čovjek može reć da će se ac skuter pregrijat(ispravan)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju