Tehnički kutak > Garaža
NRG
Corector:
Ako gledas na jednostavnost onda vjerojatno planiras cesto skidati tu termo grupu, ili ako ti stalno lijepi. Jako mi je cudno da AC ne gubi performanse, pa auti gube perfomanse, a kamoli AC skuter, to jos nisam dozivio. :icon_scratch: Jesi isao uz Sljeme s tim skuterom? Ova ruta kroz Pisarovinu je dosta brza, kad uhvatis tempo samo picis. Karbosa sam stelao istim metodama kao sto se radi i danas, a nije se nista promijenilo. Super ako si ti zadovoljan, ali LC daje vise.
nrgmc2-tuning:
AC je dobar samo za raznositi poštu :laughing7:
TopPerfomance4:
Meni recimo susjed ima stalker na njemu dr evo 70 sco8 i 70 dizna u karbu već ga vozi 3 godine tako ja se čudim kako ne bloka
Corector:
Ovisi kako vozis skuter, koliko je cesto na maksimumu, koliko dajes gasa, pojednostavljeno, kakav si vozac. Ja recimo nexusa 250 vozim kao 50ccm kad idem na more i taj osjecaj te zivcira jer si non stop na punom gasu, a hoces jos. Srce mi skoro 4 litre, a inace oko 2.5 kad pazis, znam da je jako malo kad si normalan, a kad ga zesce potjeram sukne i ulja da se zapitas kakvo je ovo zamorce, a nije.Da ne pricam o 50ccm, to je valjda 99% pod punim gasom, jer tamo i gdje trebam ohladiti, vec sam se upraksao da ne pustam gas. Kad sam prvi put izasao na stazu, ne pravu, onda sam shvatio da nema razlike kako se znam voziti, pogotovo jer poznajem jako puno ruta.
Nije mi se jednom desilo da frcaju iskre iz auspuha, i da se auspuh doslovno spusi jer ga prethodni vlasnik vozi do pola gasa.
Na nakitanom skuteru takav stil voznje definitivno skracuje vijek masine, jer nije svejedno ako su lezaji klipnjace pod neprekidnim maksimalnim opterecenjem i temperaturom dugo vremena. To se cak osjeti i na 50ccm skuterima, samo se ocuvanima obicno skoro ili potpuno zacepi auspuh i ima dosta cadje na ispuhu iz cilindra.
Imam negdje screenshoot kad sam se snimao s gpsom, od centra grada pa 7km dalje, trebalo mi je ispod 7 minuta, doduse po noci oko 23h, s gilerom runner, ne znam jel bila karbos s yasuncetom ili je bio purejet :laughing7:
dario007:
Dacerovs vozi kao da ga je ukrao,ugrije ga prvih 300m i onda mu gas zablokira u full polozaju.Staje jedino na crveno svjetlo a i to me cudilo,mangup samo takaF. :headbang:
Eno ga odvozio 5soma+ km,nikad stao,nikad pregrijan i zadnjih soma sa falsem na semeringu i nikad lepio.U razradi se vrtio 10300 okretaja i garantiram da je kit kao nov a to cemo premjerit i poslikat kad kupi midrace i ovo skinemo dole... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju