Tehnički kutak > Garaža
NRG
dario007:
Na poklopcu dodas rupu 12mm ili skroz otvoris skalperom prozor,na mjesto standard lulice napravis drugu od 17,5-19mm odnosno koliko ti pase...Kasnije kad vratis orginal lulicu ako ces trebat radi opet kao orginal.
Dax:
--- Citat: dario007 - 02 Studeni, 2017, 21:41:58 ---Priguseno bez problema vozi sport pro mk2 na 17,5 sa R-om a kasnije ako oce napakira gore jaci spuh i veci karb ili zamjeni komponente u ovom frgicu...
Cijene ti padnu na stranici kad se registriras,zato ti stoje visoke cijene...
--- Kraj citata ---
Sport pro nece vozit sa r-om na 17.5 sigurno!
Oce samo koliko
19 treba za mhr replicu 70 i r-a obavezno
I sam znas kolika je promjena kad na cisti base stavis 19 karb
Moze samo zaj... kit
Moze se vozit priguseno samo onda kakva svrha kita!
--- Citat: RunnerSukosan - 02 Studeni, 2017, 21:45:52 ---Ma krasno vozi sa 17.5, 19 je neophodan. Vidio si i sam kako daxovog gusi R, city16 pa na dalje tu igra.
Base i tjt.
--- Kraj citata ---
Ma nije se gusio
Crkla mi je svjecka,dosao kuci,maknuo kajlu i stavio drugu svjecu i skuter leti
R je mogu rec dosta dobar auspuh,moze se vozit skoro do 11000,ali to vise nije to!
Sad mi je zao sto nisam onda imao linearnu polutku da probam st6sp/yasuni r na nekih 10400
Tu je kidao motor
Dok na replici je bio najaci na 9800-10000
R je najaci na 10000 i tu nema govora,sada ovisi na kojem se kitu vozi,moze i podnjet malo vise,ali izlazi iz svoje zone jacine i performanse
TopPerfomance4:
Reci dax dali si stavljao distancere između nosača auspuha i bloka radi se o yasuni r-u
Dax:
--- Citat: TopPerfomance4 - 13 Studeni, 2017, 19:44:54 ---Reci dax dali si stavljao distancere između nosača auspuha i bloka radi se o yasuni r-u
--- Kraj citata ---
Naravno da jesam,i gore i dolje idu 41mm ako se ne varam
TopPerfomance4:
Ok jer kad sam stavljao gledam što je ovo ljud moji negodi da nije me zezinolu da nije nosaš kriv i onda sam napravio distancere koje mjere baš i ne znam bitno da mi prst može proći između felge i auspuha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju