Tehnički kutak > Garaža
NRG
dario007:
Priguseno bez problema vozi sport pro mk2 na 17,5 sa R-om a kasnije ako oce napakira gore jaci spuh i veci karb ili zamjeni komponente u ovom frgicu...
Cijene ti padnu na stranici kad se registriras,zato ti stoje visoke cijene...
RunnerSukosan:
Ma krasno vozi sa 17.5, 19 je neophodan. Vidio si i sam kako daxovog gusi R, city16 pa na dalje tu igra.
Base i tjt.
dario007:
Po cemu si zakljucio da daxovog gusi R,skuter ide cisto pristojno obzirom na komponente.Nemoj ga samo usporedit sa ditekovim zipom jer je to razlika nebo/zemlja,bez obzira na jaci spuh...
Sto se tice 17,5,nije on problem po promjeru,nego po sugavim komponentama unutra,treba 40 klipic, a20 ili a07 iglu(ovisi o filteru) i onda ga postelati a tad mu ni c16 nije problem napojiti.
TopPerfomance4:
Onda jel godi adaptor od polinia na dr-a rado bih stavio aluminijski cilindar ali mi se neda jer bi me povuklo sad stavi flatslide carb jer ništa drugo ne priznajem pa stavi drugi spuh pa ovo pa ono
RunnerSukosan:
Jer kit radi na visim okretajima nego auspuh i automatski ti to dode ko restrikcija. Koji k ce ti taj kit ako ga ne iskoristis do kraja? Ne kuzim gdje ja to spominjem zipa?!
Sto se tice karba rijetko kome se da te komponente mijenjat pa se odma stavi 19 jer je razlika i vise neg osjetna na takvom kitu. Ako je tako zas onda ti ne vozis 17.5 na svom setupu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju