Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (3/56) > >>

TopPerfomance4:

--- Citat: dario007 - 02 Studeni, 2017, 17:52:33 ---Padaju li ti sad okretaji kad prodjes 80km/h i jel se krajnja sad podigla?

Da obicno 70ccm trazi teze rolice za gram otprilike ali sve je to relativno,stelas po okretajima pa kolko izadje,izadje...

Corectore-jesi vidio kako mala glavica pamti?Svejedno sam isao pogledati video di 50ccm tuce 100gps-a :)

--- Kraj citata ---
nisam je mjerio međutim kad vozim na ravnome varira mi od 10 000-9800 zadnje što sam vidio na celeru ja bilo 96 puno bolje puni ne treba ga stalno stiskati gdje da uzmem dr evo imali tko čovjeka za to

Tomi_ZG:
Je r dosta jak al piaggio cilindar je isto prgav za 50ccm i to odlično radi,za serijalu takav setup stvarno jako ide,al nemoj da se vrti ispod 10200 jer onda nije to to

dario007:
Scooter attack-115e ti je...imas i airsala za 120 a najbolja opcija je sport pro mk2 za 140e.Sitno skuplji a puno jaci kitevi.

Ipak bi ga trebalo jace od 9800 vrtit na serijali,bas kako i decki kazu.
Rekao sam ti kako ces saznati di je najjaci,sad sve zavisi koliko imas volje za stelom...

RunnerSukosan:
I onda za sport pro opet treba jaci auspuh i veci karb... Jos ako ne zna postelat bit ce veselja.

Uzmes dr eva il trophy ovisno koji je jeftiniji i tjt

TopPerfomance4:
Povisila mu se cijena sad je 137 eura plus nema adapter vidim da imaju polinije adapter dali on godi na glavu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju