Tehnički kutak > Garaža

NRG

<< < (5/56) > >>

dario007:
Ok to je sad relativno gdje taj kit radi ali sa 187/122 u orginalu ne radi nesto pretjerano visoko,jak je radi velike povrsine kanala ali nije bas doma preko 10500-11 soma.
Nisi spominjao zipa ali on vozi na isti kit uz par kemija vise...

Vozio sam u pocetku 17.5 uz promjenite komponente i da nisam imao doma skoro kompletnog phbg-a nebi ga ni vozio.

Da ne ispadne cisti spam,evo covjeku link:
http://www.scooter-attack.com/cylinder-top-performances-black-trophy-70cc-t9931270-39.html
To ti je isti dr.evo samo drugog naziva i sa nekim teflonskim premazom na klipu.

TopPerfomance4:
Hvala dario eto naručen je kad stigne stigne ne žuri mi se u međuvremenu trebam uzeti onaj set od dizni za rolice ću lagano

dario007:
Dizne su ti M6,uzmes onaj set od 72-98. Iako ti tu vec poznato ide nesto u rangu 72-75-78-80.Ako di zapnes pisi pa ce ti se pomoci...

Obavezno si i novi iglicasti uzmi,polini ti ide gore bez kemije,imas 13 i 15mm sirine,uzmes si 15mm

TopPerfomance4:
koliko sam informiran treba pojačat dotok ulja u motor i to se šteluje na šarafiću što ulazi gdje je deklo zar ne?

dario007:
Skines dekl i dole lijevo pod variomatom je uljna pumpa.Poklopljena lijeva i desna crtica je stel serijale,ti ga napinjanjem sajle pojacaj za 2-3mm.S vanjske strane bloka je seraf kod ulaza u blok,odvidavanjem napinjes uljnu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju