Tehnički kutak > Garaža
NRG
dario007:
--- Citat: Corector - 02 Studeni, 2017, 15:36:06 ---Spuhče yasunče R je malo prejako za 50ccm i treba ga vrtiti iznad 10500, ali ne preko 11k koliko me sjecanje sluzi.
Z se vrti na nekih 10200.
Izravnaj si ruckicu zadnje kocnice jer je savijena od pada na nju.
--- Kraj citata ---
Nisi li ti z-a vrtio 9800-10000 okretaja?
Nebi rekao da R-a treba vrtit iznad 10200 na serijali...
Najbolje isprobati par kombinacija pa vidjeti kako najbolje ide :icon_thumright:
Zeznuta kombinacija jer termogrupa umire a auspuh je tera visoko,probaj nac nesto optimalno...
Blokiraj prijenos sa 3.5mm sajbicom,ubaci gram teze rolice i sve ces znati.istestiras di je najjaci na malo visoj brzini i te okretaje gadjaj u ubrzanju.
Corector:
Evo sad sam podsjetio, nakon desetina razlicitih termo grupa i spuhčeta te stotina kombinacija, 9800rpm kroz ubrzanje yasuni Z.
TopPerfomance4:
Update testirao sam dakle pomješao sam za test 3 rolice od 6,5 i ove posteće 3 od 5,3 što bi trebalo ispasti 5,9 obrtaji u se znatno smanjili vrti 10200 kroz ubrzanje jako finije ide nego da odmah me poučite kad se prebacim na 70 rolice također idu teže ?
dario007:
Padaju li ti sad okretaji kad prodjes 80km/h i jel se krajnja sad podigla?
Da obicno 70ccm trazi teze rolice za gram otprilike ali sve je to relativno,stelas po okretajima pa kolko izadje,izadje...
Corectore-jesi vidio kako mala glavica pamti?Svejedno sam isao pogledati video di 50ccm tuce 100gps-a :)
Corector:
Mozes olaksati te 6.5 rolice na zeljenu masu ili kupi malossi.
Mrale, vidio bih te kako pamtis kad dodjes blizu stotog skuterceta,a skoro svaki je setupiran :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju