Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Corector:
Sto se tice budgeta, samo purejet. Ili je jedinica ili nula. Potpuno serijski pruza sve, i vise nego sto treba za 90% skuterasa. Prigovaraju samo kad je nula :laughing7:
Dok ovi s karbosima non stop neku muku muce sa sitnicama.
Tomi_ZG:
--- Citat: SixPack - 08 Rujan, 2018, 13:19:05 ---Sa Piaggio v. je obrnuta situacija, zahebano je, treba znati bas "pogoditi" setup i onda ne zaostaje toliko za multivarom
--- Kraj citata ---
Možeš ti "znati" koliko hoćeš al činjenica je da serijski variomat počne prevrtavat i dizat okretaje na oko 75kmh po satu,a multivar otprilike 25kmh kasnije ovisno od setupa,nikakvo znanje i štelung tu ne pomaže pošto je to fizičko ograničenje serijskog variomata,amen i točka
--- Citat: SixPack - 08 Rujan, 2018, 13:19:05 ---U 10god mi ss nije niti jedan 2T raspao,zacvikao ili slicno
--- Kraj citata ---
Koliko si kilometara napravio u tih 10 godina?
Ozbiljno me zanima
SixPack:
Tommy istina je sta kazes za prevrtavanje i jod xy stvari vezano za serijalovica, ali tada, kada nije bio multi pri ruci, potrudio sam se ustelati da bude cim manja razlika :icon_thumright:
Da se vratimo problematiziranju :icon_biggrin:
Stavio sam ljubicastu, za sada je 17.5 za pocetak metnuo .82, airbox sam modificirao, i sada, nesto negdje ocito nisam dobro napravio, jer po vasim pricama trebala bi razlika biti noc i dan, a subjektivno feeling je puno gori, iako mozda ide mrvu i brze. Nekako je sve toliko linearno, ne ispucava sa mjesta kao prije itd...nesto sam zajebao ;D
Znaci lulicu sam pustio gore, i zbusio rupu 14mm prema malossi uputama. Mislio sam rezati/prosiriti i unutrasnje dvije rupe od 16 i 9mm na poklopcu airboxa, ali mi ukupna povrsina izbusenih rupa (12mm lulica+14mm izbusena) isada identicno povrsini tih unutrasnjih rupa pa sam ih za sada pustio. Potom sam skuzio da lulica nema 12 nego 13.5mm, tako da ce realno trebati malo unutrasnji dio na poklopcu povecati.
Dizna 82 mi se cini premala iako se ne gusi, igla 3.zarez, realno sam razmisljao 88 pa vidjeti po svjecicu. Imace, ne trokira, nista sve je super linearno.
Role? Prvo sam probao sa onima koje su vec bile 7.5 i cini mi se mrvu oreteske...pa spustio na 7.2g, radi ok i sve, ali nema šusa, ne ispicava sa mjesta kao prije, feeling u viznji je da je slabiji iako ide cak mrvu i brze...
Manje od 7.2g mi se cini da bi bilo prelagano.
Znam da je idealna gramaza za evo+Z+multi oko 6.5g, ali ocito to vrijedi samo za piaggio LC, jer ako se ne varam nisi isti ac i lc, lc je nesto jaci, jel?!
Sta vi predlazete? Mislio sam metnuti TC na ljubicastu, da dobijem onaj efekt (bar se nadam) čupanja sa mjesta, radi tvrdje opruge i efekta "nizeg prijenosa", potom povecati za nekih 10% povrsinu unutarnje pregrade, i diznu 88 (ako bude previse lako smanjim).
Vase misljenje?
SixPack:
Malo mi je tesko stelati bez obrtaljke jer moram sve po feelingu, od rola, karba, centralne itd...ali nema veze...negdje mi nesto promiče jer to mora ici puuuno bolje nego prije sa budget setom?! :dontknow:
dario007:
Daj otfikari tu pregradu i stavi lulicu od 19-20mm,ne kuzim zasto opet dodajes i oduzimas nesto u to sto smo ti rekli?
Imas u mom projektu sve lijepo opisano i napravljeno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju