Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
SixPack:
Zanima me od ekipe sta vozi base (Mal./Pol. Sport, dr.evo...) na Piaggio AC-u sa dellom 17.5 i nekim base spuhom tipa ZX/TT/YasuniZ koje velicine dizni furate?
Pitam cisto da znam neki raspon od cca 6 brojeva pa da si narucim 2-3 komada dizni u tom rasponu :icon_thumright:
Rekao bih negdje 76-82 :dontknow:
Na sc08 vozim 68/70 zaboravio sam tocno koju.
Isto tako, koje role sa navedenim spuhovima na oem varijimatu; rekao bih nesto izmedju 5.7-6.0 :dontknow:
Na sc08 vozim 6.5g :icon_thumright:
6.0g imam doma, al ako je preveć, da odmah i njih narucim koji broj manje :icon_thumright:
:hello:
lukazikaovic:
ne znam jel ti moze ista pomoc, ali ja sa Dr.evo LC i 18mm otvoru airboxa i Arrow-on iman diznu 70 i čak je malo bogatija smjesa.
Ja bi na tvom mjestu prvo stavija auspuh pa mozda bude pasala i ta dizna. ako bude bogata smjesa prosiris mu ulaz u airbox i pjesma.
sta se rolica tiče mislin da bi ti mogle igrat čak te 6.5g ili 6.0g .
meni 7.2g rolice u multivaru vrte oko 9500 okretaja sa novim remenom tako da gram lakše na oem variomatu mislim da bi igrale bez da se sad pegla u neke ekstremne okretaje.
SixPack:
Sto se rola tice, u biti da, imas pravo, mogle bi igrati i ove sta imam 6.5 (ili 6.0) s obzirom da ide snaga najmanje 15-20% gore, ali raspon (powerband) ostaje skoro pa slican sa navedenim spuhovima, znaci, u podrumu bi snaga trebala biti slicna ili zanemarivo manja :icon_thumright:
Probat cu prvo s ovima da vidim kako ce se ponasati :icon_thumright:
Aha...znaci realno negdje 72-74 bi mogla ici kao neka referentna tocka za dalje, ali sacekajmo jos koga da se javi s ac-om :icon_thumright:
lukazikaovic:
kakav airbox imas?
SixPack:
Serijski s lulicom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju