Tehnički kutak > Tuning skutera

Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?

<< < (10/17) > >>

SF2 Freak:
Nova Malossi opruga sa multicem tvrda je od zelenog i ljubicastog. Kos mi dao oprugu i uvjerio se i u Sukosanac. Stvarno je tvrda.

dario007:
Pa to je poznato da je tvrdja.Ali samo u startu i u kraju,na sredini je kao zelena otprilike.Zato i osciliraju jako okretaji...

zvonkec92:
Normalno da je cviko, i opet ce ako treba jel to mozda problem? Cviko je zbog slampavog i traljavog stelanja, ali to je nista naspram izjave da multivar skracuje prenos naspram serijskog variomata. Neznam jel iko to ikad jos na forumu izjavio osim tebe, daj jos napisi da 70cc cilindar ide losije i sporije od serijale i bit ces na level 100%

SixPack:
Kao sto sam rekao, imam doma ljubicastu, imam i tc, kuzim jako dobro da je amen za multivar, ali mi vrag ne dao mira da ne isprobam ovako prvo, to je bila poanta. Jebiga, radoznao sam, volim isprobavati :icon_biggrin:
Ne kuzim kak su se kolege odmah uzrujali  :toothy9:  pa ne mislite valjda da necu metnut ljubicastu i da ga necu ful otvoriti :icon_thumright:
Bijela je dobra jedino kao budget, aka jeftina alternativa (sto sam u startu odmah naglasio),  i to je bio citav smisao probe, htio sam isprobati kako ce raditi u jednom jeftinjaka setup-u posto ovaj mjesec nemam bas vremena sarafati, i na moje iznenadjenje radi stvarno ok, uredno, linearno,elastican je u svim rezimima, ali se osjeti da nije to to, osjeti se ono nesto da fali (ovo sta dario govori), i osjeti se da je "zagusen", tj da moze puno vise. Sve sta kazete stoji  :icon_thumright:

@zvonkec: krivo si ti shvatio, nemam obrtaljku pa da ti tocno mogu reci, ali po osjecaju, radi drukcije geometrije kanala, kroz citav raspon, u odnosu na serijski, ima efekt "nize brzine" (kao kad vozis auto u nizoj brzini, to sam mislio), elasticniji je, i sa bijelom osjetim bas ovo sta govori Dario, recimo kod naglih pretjecanja, kak da zapnes u nekoj mikro rupici.
Ali zvonkec gle, za 90% skuterasa, ovo je i vise nego dovoljno, realno ti vise ne treba, a to sto nas ostalih 10% ćunera trazimo savrsenstvo, vise, bolje i jace, je druga prica, zato i jesmo ovdje :icon_thumright:

Airbox nisam htio busiti, jer vec neko vrijeme razmisljam da metnem 19ku i slozim u komadu sve kako treba, da se ne j**** 10puta sa rastavljanjem karba i ustelavanjem jer nemam puno vremena, zato i jeste za sada tako kako jest.
Dario koji setup karba imas i kolka ti je sumarna povrsina rupa ak si racunao, ili zdravoseljacki; kolko rupa po kolko mm,  jer vidim da ti odlicno ide na taj setup :headbang:

dario007:
Mali airbox sa lulicom 20mm i jednom 8mm,racunao jesam,al nezz sad napamet u povrsinams.

44ler,40klipic,w7 2.zub,80-82-85 dizna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju