Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Prebi:
88 dizna na base kit?? Pricano o 17.5mm? Po mkm je to pre pre veliko. Ja na zipu iman diznu 64 a moze i nize malo(zip ima multivar i spuh). Na srki koja ima kit i koja trazi nesto vecu diznu neg piaggio s manjim filteron imam diznu 80.
Lezz22:
--- Citat: Prebi - 28 Rujan, 2018, 19:15:46 ---88 dizna na base kit?? Pricano o 17.5mm? Po mkm je to pre pre veliko. Ja na zipu iman diznu 64 a moze i nize malo(zip ima multivar i spuh). Na srki koja ima kit i koja trazi nesto vecu diznu neg piaggio s manjim filteron imam diznu 80.
--- Kraj citata ---
svaki skuter je druga prica na mom je 92 dizna i bjelkasta mi svjecica od kad je zahladilo znaci treba jos vecu
SixPack:
Ma je da, spojio sam rupe na pregradi i jos ih dobrano prosirio ne brini , povrsina rupa je veca od usisnih (ista kao kad ispilis po malossi uputama) tako da je to ok :icon_thumright:
Diznu ja lako smanjim nakon proba, to he najmanji problem...kao sta netko kaze svaki je slucaj za sebe, znam da je Mario sa pyrotherma davno pricao da evo moze trazit i 10 brojeva vecu diznu.
Mozda se i ja u cijeloj toj prici krivo izrazavam, s obzirom da vozim motore, pa mi je razlika od 10% skoro kao i da je nema :icon_biggrin:
Kod svakog navedenog upgrade-a je motor bio jaci, a razlika se naravno najvise osjeti na visim brzinama.
Skuter ne trokira, ne gusi se, na svim rezimima radi ok, jedina zamjerka u odnosu na prijasnji budget setup, jeste malo zakasnjela reakcija na gas ispod 1/3 gasa, a sjecam se da je alfa pricao da je to klasika na 17.5 s modificiranim (otvorenim) airboxom.
Role od 7.2g sa ljubicastom mi se cine idealne, iako je misliti k**ra* znati kad nemas obrtaljku, ne znam na kolko vrti. Imam i 6.4g doma, pa bumo vidili. Na prijasnjem setup-u mi se svidjelo kako ispucava sa mjesta. Mjerio potrosnju sa 82 diznom, cca oko 5.5-6lit. cistog przenja, vecinom ful gas. Spuh je od runner_sukosana tako da ne vjerujem da je vracao blokadu u topu. I to bi bilo to, ostaju jos dizna i role jos za vidjeti koje bi bile idealne, iako ce prvo pasti neka obrtaljka. Ako ima tko jos kakav savjet, slobodno :icon_thumright:
SixPack:
Btw ima tko kakvu preporuku za digitalnu obrtaljku za manje para, nesto velicine koso mini 4 rpm, ili ako netko prodaje takvu?
PchelaUbica:
Imas u ebay fancy temi gdje smo uzeli jednu odlicnu obrtaljku za 100 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju