Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Corector:
I ja sam osjetio vecu MOC iz DReva nakon polinija :icon_biggrin:
Tog sporta su ujebali s karikama i bolcnom, ali cilindar i klip su super glede kvalitete.
SixPack:
Temp. 24-25° C, ful gas 1-1.5km, svjecica boje "bijele kave", lijepo smećkasta. Prije probe, hladan, obrub svjecice je bio crn s sitnim tragovima "garezi", nakon probe rub navoja takodjer bijela kava, cist, bez "garezi", rekao bih da je dizna .70 taman za ljeto, dok za zimu obvezno 2 broja veca, i da je uljna taman odvrnuta.
Skuter nakon druge probe ide odlicno, ali bih rekao da mu fali mozda par posto vise elasticnosti, pa budem malo kombinirao sa ljubicastim i rolama da vidimo ako to moze jos bolje ;D
Moguce i da me osjecaj vara, s obzirom da sad radi na puno vecem rasponu okretaja, pa je sve to puno linearnije, pa na prvu malo "razocarajuce" :icon_biggrin:
TopPerfomance4:
jesi li preradio airbox stavio drugu lulicu?
SixPack:
--- Citat: TopPerfomance4 - 02 Rujan, 2018, 12:09:36 ---jesi li preradio airbox stavio drugu lulicu?
--- Kraj citata ---
Nisam za sada dirao airbox, pustio sam lulicu gore, i nisam busio rupe :icon_biggrin: , nemam sad bas vremena hebat se sa stelanjem.
Tamo negdje u 11.mj cu, kada zahladi, kada budem mjenjao diznu, cu se i time pozabaviti :icon_thumright:
SixPack:
Vozim se vec nekoliko dana, tjedana, znaci, sa nemodificiranim airboxom, ide odlicno u svim režimima, brdo kreni stani, start, maximalna, pretjecanja (ravno, u brdo)...ako nisam kemijao igla je ostala A22 dignuta na 3. ili 4.zarez (za zimu obicno), klipic 30, dizna .70 ali ce sad na jesen za zimu ici .75 (jer nemam manju), malossi bijela+7.5g multivar, crni malossi pederčići. Za sada necu dirati prijenos posto sve šljaka super, ne znam kolko bi sa ljubicastom mogao ici bolje, sve mi se cini da bi se dobro izjebao, na koncu sa istim ishodom :icon_biggrin:
Inace, bez multivara, na serijski vario, sa malossi bijelom idu role 6.5g (na sc08 radi odlicno, ali mislim da bi tako sljakalo i na yasuni). Eto, cisto ako nekog zanima, jedan "budget" base setup za piaggio ac, a da ide, ne trosi, i da je posteno nastelano :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju