Tehnički kutak > Tuning skutera

Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?

<< < (5/17) > >>

SixPack:
Polini je g#vn%, otisle karike za 5-6t km, i sreca da jesu jer iglicasti istokario bolcen klipa, i to sve sa najobicnijim sc08, a gle paradoksa, uzeo polinija i stavio slabiji auspuh bas zato da sve to traje :BangHead:
To je sto se tice kvalitete, a sto se tice performansi, kit za k**ra*, ali sam to spoznao tek kad metnuo dreva. Navodno je Malossi Sport za piaggio ac po tvrdnjama sa pedpartsa i njihovih grafova, jos slabiji od Polinija, al ga nisam vozio pa ne mogu tvrditi :icon_thumright:
Evo je definitivno strava kit, za AC ima daleko najagresivniji tajming od sva tri navedena  :icon_thumright:

Corector:
Da da, sve mi je jasno. Jos mi je na purejetu dobro i durao, karike sam vozio do 10tkm kada su se toliko pptrosile da je zaljepio na moment prilikom forsiranja prema Mariji Bistrici. Na srecu bez posljedica, al j#bo sam mamu poliniju jer se ista prica ponovila 2x

TopPerfomance4:
Platiš ime a ne kvalitetu polini možda ima par proizvoda da su dobri ali definitno nije kit

SixPack:
Ma polini je g#vn% nad govnima. Ima termicki najpostojaniji kit, najslabije tajminge, i realno bi trebao trajati kao serijala. Ovdje nisam nigdje naisao da je netko srao po njemu, zato sam ga i uzeo. I nakon sranja, kad sam objavio, javilo se jos par njih s istom pricom. Nece Polini vise u mene  ;D
I bez portmape je jasno kolka je razlika izmedju dreva i polinija, po specifikacijama je evo skoro pola ks jaci i to na soma okretaja vise, i vjeruj mi da je i u praksi tako, na ne znam kakvoj nizbrdici s sc08 nemrem ga prevrtiti, a polini vec na kracoj ravnici se "prevrtava". Nisam bacio polinija jer se lako naturpija na Corsu, pa nek stoji, za jednog dana kad bude vremena i volje :frajer:

TopPerfomance4:
Ima sam priliku provozat se zipa koji je imao polini sport na sebi stage6 proreplica malossi multić znaći užaš još jednom sjeo na ice-a isti kit gianelli go i polini hi speed variomat pa to skoro ide kao serijala malčice jači šus i eto dok mi recimo frend ima stalkera sa dr-om tt i multivar ide ko raketa za usporedbu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju