Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
SixPack:
Razmisljao sam metnut ljubicasti i TC pa vidit. Imam da,multivar.
U biti radi sve ok, ako su role prelagane ili preteske osjetim u voznji.
Prebi:
--- Citat: SixPack - 01 Rujan, 2018, 03:44:39 ---Razmisljao sam metnut ljubicasti i TC pa vidit. Imam da,multivar.
U biti radi sve ok, ako su role prelagane ili preteske osjetim u voznji.
--- Kraj citata ---
Ja mislin da ti je 7.2 pre tesko. Probaj sa 6.5 pa vidi na cemu si tu. Ljubicasti centralni pod obavezno i TC (torsion controller?) ako mislis to stavit zbog onih kao 200 -tinjak rpm vise onda nemoj, al vibracije nestaju jedino za to sluzi.
Cim stavis ljubicasti centralni osijetit ces veliku razliku, bili je pre mekan.
dario007:
Bijeli feder je u startu i u krajnjoj tvrdji od ljubicastog,ali nije linearan,pa u srednjem spektru oscilira 500-700rpm.
Stavi ljubicasti bez tc-a,postelaj rolicama prijenos i to je to.
Ako osjetis da tek u prevrtavanju skuter krene kako treba imas prelagane rolice.
Moras podici okretaje,zato ti sad i je mlitaviji nego sa sc08.
Ovako napamet trebas 0.7-1gr lakse rolice nego imas.
Tomi_ZG:
Ja ne znam koliko je već puta tu pisano da bijeli centralni može odma u kantu za smeće i ljudi se opet pate s njim :dontknow:
S multivarom ljubičasti ali bez tc-a,jer tc dosta jako otvrdne feder pri kraju i onda mašina ranije kreće u prevrtavanje i bezveze se dreči
Da ne tražiš ti možda savjete na svetu skutera di tvrde da je ljubičasti centralni feder samo za utrke? ;D
PchelaUbica:
Mebe cudi ova razlika iznedu sca i jasunceta. Pa to nije za usporedivat uopce .. Ocito da nije ustelan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju