Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Tomi_ZG:
Dobar je sc ali da to nije za usporedbu
Jesu iz yasunija obje blokade izvađene,odnosno ona u topu za koju pola ljudi ni ne zna da je unutra?
Corector:
Cudno mi je ovo da dajes prednost SC08,jer on moze imati prednost na pola sekunde u startu i to je to. Ti kad ustimas Yasunija on daje toliku Moc da przi od pocetka do kraja SC08.
Btw ti ovaj setup imas godinu dana? Ako je tako, zivo me zanima koliko si presao km jer godina dana za karbosa je jebeno respektabilna. :notworthy:
dario007:
Preradi taj airbox ako oces da skuter prodise,dizne od 75-82 su ti dovoljne.
SixPack:
Corector, u kom smislu je godina dana za karbosa respektabilna, ne kuzim? :icon_scratch:
Sad sam ga tek metnuo, nije mi se dalo prije, skupljao je prasinu. Da ne bude zabune, sa "zatvorenim" airboxom ide skuter hebeno, ali fali mu taj šus na nizim okr. pa cu probati staviti ljubacasti feder, a role imam 7.2-6.5-6.0 pa bumo vidjeli koje ce ici na ljubicasti. Moguce i da su role mrvu preteske pa cu prvo probat sa 7.2g, i potom ljibicasti, da vidim situaciju, pa javim dojmove.
Corector:
Cek, a koliko si dugo vozio polini sporta? Ti si imao nekih problema s njim?
Ma evo, pratim vec duze vrijeme masu base setupa, i tako dolazim do nekih zanimljivih zakljucaka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju