Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Štelanje prijenosa

<< < (3/5) > >>

SlowRider:
Rupa od 40-60 se rijesava tvrdjim centralnim. Moguce da je dovoljan samo torsion controller.

2TDottore:
tvrđi centralni bi trebao rjesit problem ali onda gubis malo na krajnjoj.sad odluci kaj ti je vaznije. :icon_thumright:

andy:

--- Citat: SlowRider - 14 Listopad, 2008, 10:16:50 ---Rupa od 40-60 se rijesava tvrdjim centralnim. Moguce da je dovoljan samo torsion controller.

--- Kraj citata ---

jel to ono kaj ide na polutke ??? može malo više o tome  :dontknow:

to to ?? http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=10030&cPath=4_28_288_2485

Ghoul:
baci to bijelo g#vn% od centralnog u smece!  :toothy9:

taj vrag je na mom setupu jedino radil sa original rolicama koje sam dobil s multivarom (7,2)...sve lakse od toga je br00talno prevrtaval u startu i imal rupu izmedju 40 i 60...a krajnja je bila jeeeedva kojih 92-93...

ja sam probal razne kombinacije sa 3 federa (bijeli, serijski i zeleni) i 4 tezine rolica (5,6 6,0 6,5 7,2 i kombinirano) i najbolje rezultate je dala kombinacija 6,5 gr i zeleni centralni (+ zute opruge kuplunga)
skuter ima jako mekan start i kad kuplung spoji obrtaji se ne mjenjaju skroz do kojih 85 km/h! odlicno linearno ubrzanje, odlicna medjuubrzanja i krajnja 98 km/h!

andy:
kolko % je tvrd taj zeleni  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju