Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Štelanje prijenosa
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 11 Listopad, 2008, 10:52:44 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:39:29 ---Svaka čast ko je uspel savršeno poštelat multivara bez pomične polutke :notworthy:
--- Kraj citata ---
Taj sam. Na serijali odlicno, na 70ccm odlicno. Pomicna polutka mi ne treba kad su oscilacije okretaja vrlo male.
--- Kraj citata ---
Tak je i kod mene.To mu i ja trubim da mu netreba nikakva pomicna polutka.samo malo srece da se ne potrosi previse novaca na rolice i federe. :icon_tongue:
andy:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 11:06:10 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:39:29 ---Svaka čast ko je uspel savršeno poštelat multivara bez pomične polutke :notworthy:
--- Kraj citata ---
Taj sam. Na serijali odlicno, na 70ccm odlicno. Pomicna polutka mi ne treba kad su oscilacije okretaja vrlo male.
--- Kraj citata ---
Tak je i kod mene.To mu i ja trubim da mu netreba nikakva pomicna polutka.samo malo srece da se ne potrosi previse novaca na rolice i federe. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
heh tog nikad kod mene... :(
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 11:06:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Daj mi posudi hamper sreće pa da i ja sve lijepo naštelam :'(
andy:
kaj nevalja i kaj treba popravit :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: andy - 13 Listopad, 2008, 21:17:57 ---
kaj nevalja i kaj treba popravit :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Znači rupa od 40-60kmh. Tak sam i ja imal na multivaru. Ak stavim lakše rolice ide solidno, od 40 do 60 ide super i poslije se prevrtava i na kraju izgubi špicu :dontknow:
Sad sa TOP-ovim variom sam našo idealnu gramažu na serijskom spuhu (5,75g) a na ZX-u još moram probat... Zasad mi je bilo 4,25 odlično al ipak bi možda malo lakše trebale bit, 4.1 od prilike... BTW. sve sa bijelim centralnim!
TOP ima 15x12 rolice tak da ne možemo pričat o istim gramažama... :nono:
Na multivaru su bile 5.1 taman al na serijskom cilindru i ZX-u i ista stvar je bila ko kod tebe tu u filmiću
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju